کتاب استاد رفت واسه چاپ سوم اونم تو دو هفته و بدونِ تبلیغ
نوشته ای از سید مهدی موسوی به بهانه ی چاپ سوم کتاب "انقراض پلنگ ایرانی با افزایش بی رویه ی تعداد گوسفندان" :اول یک تشکر از همه ی دوستان که در این روزهای افسردگی و غمگینی کنارم بوده و هستند...دوم اینکه من به خدا شاعر کتاب هایی نظیر با موش ها، انقراض پلنگ ایرانی، غرق شدن در آکواریوم، مردی که نرفته است برمی گردد و... هستم نه ناشر آنها!!! پس طبیعتا فقط به اندازه ی شما از مسایل کتاب آگاهم و خبر چاپ سوم را هم خود شما به من دادید.
پس طبیعتا جز پست هایی که به همت خود شما شکل می گیرد نمی توانم هیچ راهنمایی یا کمکی برای تهیه ی کتاب هایم داشته باشم.سوم اینکه "سپهر" عزیز کامنت های شما در پست چند روز قبل را به همراه اطلاعاتی دیگر به صورت یک پست درآورده تا کار شما برای تهیه ی کتاب راحت تر شود. که آن آدرس ها و شماره تلفن ها را در ادامه می آورمچهارم اینکه خوشبخت ترین مرد زمینم وقتی که هیچ روزنامه و خبرگزاری خبر کتابم را نمی زند (جز خبری که میلاد ثابت عزیز در یک خبرگزاری کار کرد)، اجازه برگزاری هیچ رونمایی و جلسه نقد برای کتابم ندارم، حتی خیلی از شاگردها و دوستان نزدیکم خبر چاپ کتابم را در فیس بوک ها و وبلاگ ها و گروه هایشان نمی دهند، به هیچ شبکه ی اجتماعی جز اینجا دسترسی ندارم و... با حمایت و تبلیغ شما دوستان و سروران و اساتید کتاب دو هفته بعد از چاپ و یک هفته بعد پخشش به چاپ سوم می رسد.پنجم اینکه به احتمال زیاد این کتاب فروشی ها کتاب های دیگر من و سایر بچه های غزل پست مدرن که نشر نیماژ چاپ کرده نظیر فاطمه اختصاری، محسن عاصی، علیرضا آذر، سید احمد حسینی، علی کریمی کلایه و... را هم داشته باشند و کتاب های جدید عزیزانی همچون وحید نجفی و محمد حسینی مقدم و... هم در ماه آینده به این لیست اضافه خواهد شد.______________________________________________خرید اینترنتی مجموعه:
فقط کافی ست به این سایت بروید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد در محل جستجو بزنید:
انقراض پلنگ ایرانی
حالا می توانید به راحتی این کتاب را حتی در دورترین شهرستان ها و روستاها تهیه کنید.