نمیشه کارگردان زندگی بیاد بگه: کـــــــــــات بچه ها خسته نباشین پلان بدبختی عالی بود! حالا بریم سر پلان خوشبختی!!! :|
نمیشه کارگردان زندگی بیاد بگه: کـــــــــــات بچه ها خسته نباشین پلان بدبختی عالی بود! حالا بریم سر پلان خوشبختی!!! :|
مادر شوهر به عروس میگه: چرا بچه ات شکل پسرم نیست؟ عروسه دامنش رو میزنه بالا میگه: ببین اینجا ، دستگاه فتوکپی میبینی
یه دیوونه ایکه تازه از تیمارستان فرار کرده بود، با زور وارد خونه ای میشه. دست و پای زن و شوهری که در خونه بودن با طناب میبنده و چاقو رو میزاره زیر گلو زنه و میپرسه: "اسمت چیه؟ من دوست دارم قبل از کشتن قربانی هام، اسمشونو بدونم." زنه با گریه: "فاطمه ولی بهم میگن فاطی." دیوونه: "اسم ننه من فاطی بود، واسه همینه نمیتونم بکشمت." ولش میکنه و میره سراغ شوهره: "اسم تو چیه پدرسوخته." شوهره: "من احمدم، ولی دوستام فاطی صدا 'م میکنن!
يه نفر تو محله مون مُرده، واسش حجله زدن و نوشتن جوان ناكام فِلاني .! بعد يكي با خودكار زير عكسش نوشته : اين ناكام نبود ... من ازش باردارم!
انقدر سیگار کشیدین منم سیگاری کردین
سر کلاس تنظیم جمعیت استاد گفته تعداد اسپرم ها نباید کمتر از 20 میلیون باشه وگرنه حاملگی انجام نمیگیره.|: بعد یکی از بچه ها گفته استاد از کجا
بفهمیم 20 میلیونه ؟؟ یکی دیگه گفته بریز رو میز استاد میشمره واست
غضنفر میره میبینه برادرش رو زنشه میگه باریکلا اسماعیل کم مونده فردا سیگارم جلومون بکشی......
در حال حاضر 97 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 97 مهمان ها)