یکی از روشنفکرانه ترین سرگرمی های دوران بچگیم،
نصف کردن ویفر از مرز کرم دارش بود
یکی از روشنفکرانه ترین سرگرمی های دوران بچگیم،
نصف کردن ویفر از مرز کرم دارش بود
علت خشک شدن دریاچه ارومیه مشخص، شد
یه از خدا بی خبر یه ساقه طلایی انداخته توش!.
اداره پست یه تمبر با عکس یه زن ل.خت منتشر کرد. حالا مردها موندن کدوم سمتشو لیس بزنن![]()
ویرایش توسط cherry : 12-21-2014 در ساعت 01:11 AM
بـــا زیر مخالفی بگـــو بـم بشو م / لبخند بزن مقـــــابلت خم بشـو م
تو یک کلمه بگـــو که حـوّای منی / من امضا می دهم که آدم بشو م
پسره تو مترو س..ینه دختره رو میگیره دختره فحش میده پسره میگه ببخشید سو تفاهم شد... غضنفر میگه دروغ میگه اگه سو تفاهم بود چرا تخ*م منو نگرفت؟
قزوینیه یک تریپ بچه خوشگل بلند میکنه، میبره خونه. خلاصه واسه اینکه مخ بچه رو بزنه، میره آلبوم خانوادگیشون رو میاره، شروع میکنن با هم تماشا کردن و درضمن قزوینیه واسه پسره تعریف میکرده که: بالام جان، اینو که میبینی، پسر خالمه... من ک..ردمش، مهندس شد! این یکی رو که میبینی، پسر داییمه، اینم من کردم، دکتر شد!! خلاصه همین طور یکی یکی ملت فامیل رو نشون پسره میداده و میگفته که من ک.ردمش و فلان کاره شد، یهو مادر قزوینیه از آشپزخونه داد میزنه: بالام جان، اگه میده ب.کن... اگه نمیده هم بیخود فامیلو کو..نی نکن!
یه زن و شوهر داشتن جلوی چشم بچه شون فیلم *** نگاه می کردن میگن این که نمی فهمه.یهو بچه می پرسه:مامان اینا دارن چیکار میکنن؟مامانه میگه:هیچی عزیزم دارن شوخی میکنن. دوباره بچه می پرسه مامان اینا دارن چیکار میکنن؟مامان میگه:دارن شوخی میکنن. بچه یکم فکر میکنه میگه:اا... اینا که شوخی شوخی دارن همدیگرو میک.*نن
آنکه دائم هوس سوختن ما می کرد
کاش بنزیِن مرا نیز مهیا می کرد!
پمپ بنزیِن و صف و کارت و منِ پیت به دست
کاش می آمد و از دور تماشا می کرد !
مرد یعنی یک جهان بیچارگی !
مرد یعنی یک بلای خانگی !
مرد یعنی آسمانی بی فروغ !
مرد یعنی هرچه میگوید دروغ !
مرد یعنی شوره زاری بی علف !
مرد یعنی عمر زن با او تلف
دریا باش تا بعضی ها از با تو بودن لذت ببرند ، و بعضی ها که لیاقت دیدن
تو ندارند ، غرق شوند . . .
در حال حاضر 157 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 157 مهمان ها)