3 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...],[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آفتاب از کدوم طرف درومده؟!!!
من از بچه هاي فعال اين تايپيك كمال تشكر رو دارم اگر لايك نميشه بعضي پستا به بزرگي خودتون ببخشين آخه به خودتون نگاه نكنين جنبه افراد متفاوته نميخوام انگشت اشاره كسي متوجهم شه متوجه عرايض بنده هستين كه
سلام مادر خوش جنس فرد اعلا
خوشحالمون میکنی... بیشتر تشریف بیارید
متشکرم... شما خوبی؟
البته که متوجهم منظورتونو... داریم فرهنگ ـشو جا میندازیم... ولی حق میدم بهت و تأسف میخورم واسه فضای حاکم که باعث همچین خود محافظتی هایی شده
شاید شما بتونی کمک کنی فرهنگش جا بیوفته... تا به اینجا که آتریسا (MAHAK) کمک کرده جا داره ازش تشکر کنم
کاملا متوجهیم اما باید تعارفات رو بزاریم کنار ، اتفاقا باید با زیر سوال بردن اون دسته از افراد ثابت کنیم که سخت در اشتباهند نه با قایم کردن خودمون بهشون بقبولونیم که درست میگن ...
مخفی کاری جایز نیست ، باعث رشد حماقت میشود ...
فدا
مرسی ، خیلی کمک میکنینفدات پس از اين به بعد منو بيشتر اينجا ميبيني كور شود هر انكه نتواند ديد
منتظر حضور پر رنگتون هستیم
همچنین حمایت میکنیم از حضور بقیه دوستامون که پای ثابت تاپیک هستن اما از ترس همین حرفها ، حتی خنده هاشونم تو تنهایی و یواشکی شده
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
حاملم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چیه خو از یه دختر کپی کردم !
خیلی لایک خورده بود منم گذاشتم...
دیشب ساختمون کناریمون آتیش گرفته بود
با بابام سریع لباس پوشیدیم بریم کمک ؛مامانم یهو داد زد وااااایستید !دارید میرید آشغالارم بزارید جلو در !!!
بدجور تو فکر فرو رفتیم با بابام …
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 79 مهمان ها)