[QUOTE=rebasss;255611]عجب بچه نازی هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حال باباش
[QUOTE=rebasss;255611]عجب بچه نازی هستش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش به حال باباش
ﺭﻭﺯﯼ ﺟﻮﺍنکی ﺍﺯ ﺷﯿخ نوید ﭘﺮﺳﻴﺪ ﭼﺮﺍ ﺍﻧﺴﺎﻧﻬﺎ ﺍﻳﻨﻘﺪﺭﺑﺮﺍﯼ ﭘﻮﻝﻫﻤﺪﻳﮕﺮ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺁﺯﺍﺭﻧﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺪﯼ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ؟
ﺷﻴﺦ ﻗﻮﻃﯽ ﻛﺒﺭﯾﺘﯽ ﺍﺯ ﺟﻴﺐ ﺩﺭﺁﻭﺭﺩ ﺳﻪ ﻧﺦ ﻛﺒﺮﻳﺖ ﺭﺍ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺩﻭ ﻧﺦ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﻗﻮﻃﯽ ﻧﻬﺎﺩ ﺁﻥ ﻳﻚ ﻧﺦ ﺭﺍ ﻧﺼﻒ ﻛﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺁﻥ ﻧﺼﻔﻪ ﻛﻪ ﻧﻮﻙ ﺗﻴﺰﯼ ﺩﺍﺷﺖ
ﻻﯼ ﺩﻧﺪﺍﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺗﻤﻴﺰ ﻛﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﭼﻪ ﻣﻴﺪﺍﻧﻢ
ﻋﺎﯾﺎ ﻣﯿﺪﺍﻧﺴﺘﯿﺪ ... " ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ" ﺭﻭ ﺍﮔﻪ ﺑﺮﻋﮑﺴﺶ ﮐﻨﯽ ﻣﯿﺸﻪ : ﺍ.ﮐـﯿـــ.ـــﺮ ﻣﺎ !!! ﻣﺮﮒ ﺑﺮ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ! ﻣﺮﮒ ﺑﺮ ﺍﺳﺮﺍﺋﯿﻞ ! ﺗﺎ ﺍﮐﺘﺸﺎﻓﺎﺗﯽ ﺩﯾﮕﺮ ﺧﺪﺍ ﯾﺎﺭﻭ ﻧﮕﻬﺪﺍﺭﺗﺎﻥ
دوست دختر صابر بهش ميگه من حموم رفتم ؛ عطر زدم؛ آلايش كلدم؛ لباس خوجل موجلامو پوشیدم اينا چه معنى ميدند؟ . . . . . .صابر ميگه: النظافة من الايمان
رشتیه میره خونه میبینه یکی حیاطه به زنش میگه : زن این کیه، میگه : ابوریحان بیرونی
میره تو اتاق میبینه یکی لخت دوید بیرون میگه: این دیگه کیه ،میگه باباطاهر عریان
شب که خوابیده بود میبینه یکی با چراغ قوه بالا سرشه ،به زنش میگه خانم بلند شو شیخ فضل اله نوری هم اومده
ویرایش توسط cherry : 12-29-2014 در ساعت 11:05 PM
دیشب یه مورچه گازم گرفت
گفتم : آاااااااااااااااااخگفت :جوووووووووووون دردت گرفتخیلی منحرف بود کثاااااااااافت
دختره تو خیابون ازم پرسید آقا ببخشید میشه بگید رنگ مورد علاقه شما چیه؟ ؟ منم دلمو به دریا زدم گفتم قهوه ای نوک م.م.ه ای. :|
شما چطور؟ اونم گفت رنگ مورد علاقه منم صورتی کله کی.ریه :|
هیچی دیگه فهمیدم این همون نیمه گمشده منه که دنبالش بودم
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 55 مهمان ها)