میانگین طول آل.ت تناس.لی مردان در تمام جهان در سایت، روی هر کشور که کلیک کنید میانگین طول آل.ت مردان را نمایش میدهد
برادران ایرانی ما با میانگین 14.55 سانتی متر مشت محکمی بر دهان آمریکای جهانخوار با میانگین 12.9 زده ایم.ولی دوستان در رقابت تنگاتنگی با اسرائیل هستیم
با امید اینکه روی این موضوع وقت بیشتری بگذاریم و این دشمن دیرینه رو هم شکست بدیم
درود بر دلاور مردان ایران
یارو سبیل كلفته داشته تو یك جمعی تعریف میكرده كه آره ما با كاروان داشتیم میرفتیم، یه دفعه هزارتا راهزنا ریختن همه ملت
رو یا كشتن یا ك.ردن! بعد نگاه میكنه میبینه بقیه دارند چپ چپ نگاش مینند، برمیگرده میگه: البته ما رو كشتن!
پسر ه میره پیش یك افسره پلیس، ازش میپرسه: ببخشید ساعت چنده؟ یارو میگه: ده دقیقه به ده. میگه: ساعت ده بیا بك.نمت! بعد هم میزنه به چاك، افسره هم میفته دنبالش. پسره میدوه تو خونشون، درو پشت سرش میبنده. پلیسه در خونه رو میزنه، پدرش میاد دم در، میگه: بعله؟ افسره نفس-نفس زنان میگه: آقا این چه وضعیه؟! پسرتون به من گفته ساعت ده بیا بك.نمت!! پدره هم میگه: خوب بابا چه خبرته؟! هنوز كه پنج دقیقه مونده
تست رفاقت :
اگر یک مار سر ک*ی.ر رفیقتو زد ، وایمیستی پرپر زدنشو
نگاه میکنی یا سر ک*ی.ر شو میک میزنی ؟؟؟؟؟ جواب بدین
یه مرده سوار تاكسی میشه و شروع میكنه با راننده دردل كردن. میگه: از وقتی زنم آموزش رانندگی میدید هر شب ك-ی.رمو
میگرفت و میگفت دنده یك، دنده دو، و... حالا از وقتی گواهینامهشو گرفته شبا میاد ك-ی.رمو میگیره و میگه: 20 لیتر بنزین بریز
پیج مشکلات چاقی
با سلام
من یه دختر 28ساله هستم. قدم حدود 179 هست وزنم 116 کیلو.میدونم خیلی چاقم.موقعیت اجتماعی خوبی دارم و رییس یک شرکتم و پدرم هم خیلی ساپورتم میکنه. ولی هیچ پسری نمیاد سمتم. می خوام بدونم آیا پسرا از دخترای چاق متنفرن؟؟ ؟؟؟؟
► جاي اين كه پدرت ساپورتت ميكرد ، ساپورت پات ميكرد الان مشكلت حل ميشد..
► غلط کرده هر کی متنفره!! غلط کرده کسی که نمیاد سراغت تو حسین رضازاده منی
► ناموسن تو پول داشته باش من نوکرتم ١١۶ که سهله ۶١١ کیلو باش اصن !!!
► سرندپیتی من کیه!!
► پسرا میترسن باهات دوس بشن بپری روشون پرس بشن میفهمی؟؟؟پرس!!
► متنفر نیستند ولی تا لاغر هست فیلی مثل شما چرا
► من الان فکر میکنم عاشقت شدم
► ادرس بده الان میام ! به همین سوی شب قسم ! کی گفته تو چاقی , تو نیمه ی گمشده ی خودمی !
► نه مهم پوله که تو داری خداروشکر.بقیش با ی زن دیگه حل میشه.
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
خواستگار عبارت است از:پسری بی عرضه که مادری فضول؛ش.مبول او را مانند کفش سیندرلا در دست گرفته و به دنبال سوراخ با سایز مناسب می گردد!!!
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)