آب همیشه آتش را خاموش نمیکند..... برعکس, گاهی حتی یک قطره آب میتواند آتشی بزرگ به پا کند....
این را زمانی فهمیدم که با قطره ی آب . . . دوست دخترم حام.له شد و منم الان درحال فرار از مملكتم
آب همیشه آتش را خاموش نمیکند..... برعکس, گاهی حتی یک قطره آب میتواند آتشی بزرگ به پا کند....
این را زمانی فهمیدم که با قطره ی آب . . . دوست دخترم حام.له شد و منم الان درحال فرار از مملكتم
سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا 1-شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 26 تا سيا رو نخوندين 2-شما آنقدرساده هستيد كه نفهميديد يكي آن سينا ميباشد 3-شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد 4-من شما را سر كار گذاشتم 5-داريد ميسوزيد 6-بي مزه هم خوتي 7-از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد 8-الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم 9-بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشتم درست بود 10-هر چي فحش هم ميدي خودتي ������������������������������� ����������������������������������������������� ����������������������������������������������� �������������������������������������������� ����������������������������� برای هرکس که بفرسی شکلش عوض میشه امتحان کن!
یارو ميره رستوران غذا ميگيره ، اخره غذا يه مو پيدا ميكنه، ابرووي صاب رستورانو ميبره...اونم از ترسش پول یارو رو پس ميده، ولى ٢ نفرو ميفرسته دنبال یارو . ميرن دنبالش ميبينن رفته تو يه جـــ.نده خونه داره يه كـــ.س پشمالوو ليس ميزنه.بهش ميگن حـــرومزاده، اونجا يه مو ديدي ابرويه مارو بردى! اينجا تا خرخره تو پشــمي!!یارو ميگه؛ ببينيد [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 127 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 127 مهمان ها)