پسر : عزيزم ماشينم رو فروختم!دختر : از اولشم مى دونستم دوسم نداری ، باى!پسر : اخه خواستم بگم يه بهترش رو گرفتم!دختر : نفـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــس من كيه؟!
پسر : عزيزم ماشينم رو فروختم!دختر : از اولشم مى دونستم دوسم نداری ، باى!پسر : اخه خواستم بگم يه بهترش رو گرفتم!دختر : نفـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــس من كيه؟!
تا حالا دقت کردین همه فوتبالیست ها
یه ناگفته هایی دارن که آخر فصل می خوان بگن؟
اما هیچ وقت نمی گن!
دختر : برو گمشو دیگه نمیخوام ببینمتپسره : نه … تورو خدا … تنهام نذار … بی تو میمیرم !
دختر : به جهنم … ول کن دستمو !
پسره با گریه : بی تو دنیا برام معنی و مفهوم نداره !
دختر : به درک … من ازت خوشم نمیاد … بفهم …
مامان دختره : پاشو لنگ ظهره
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺗﻮ ﺗﺎﮐﺴﯽ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ 1 ﺩﻓﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺖ ﭼﯽ؟ﻣﻦ : ﻫﯿﭽﯽﺩﺧﺘﺮﻩ : ﭼﯽ؟ﻣﻦ : ﺑﻪ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺩﻡ ﻫﯿﭽﯽﺩﺧﺘﺮﻩ : ﭼﯽ؟ﻣﻦ : ﺧﺪﺍ ﺷﺎﻫﺪﻩ ﻫﯿﭽﯽﺩﺧﺘﺮﻩ : ﭼﯽ؟ﻣﻦ : ﺍﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺟﺎﻥ ﻣﺎﺩﺭﺕ ﻭﺍﯾﺴﺎ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﻢﺭﺍﻧﻨﺪﻩ : ﺑﺸﯿﻦ ﺳﺮ ﺟﺎﺕ ﺧﺎﻧﻢ ﺩﺍﺭﻩ ﻋﻄﺴﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺟﺰﺀ ﺗﻮ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﺎ ﻫﯿﺸﮑﯽ ﻧﺒﻮﺩﻡ!ﺍﯾﻦ ﺍﺯﻭﻥ ﺟﻤﻠﻪ ﻫﺎﯾﯿﻪ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻪ ﺑﻌﺪ ﺍﺭ ﺷﻨﯿﺪﻧﺶﺑﺎﯾﺪ ﺍﺣﺴﺎﺱِ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ﺑﻮﺩﻥ ﺑﮑﻨﻪ، ﯾﺎ ﺧﺮ ﺑﻮﺩﻥ!
ﺑﯽ ﺁﺯﺍﺭ ﺗﺮﯾﻦ ، ﺑﺎ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﺗﺮﯾﻦ ، ﺧﻮﺵ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺗﺮﯾﻦ ، ﻏﯿﺮ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺗﺮﯾﻦ
ﻭ ﺑﯽ ﺧﺸﻮﻧﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺭﻭﯼ ﺯﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ
البته فقط تا ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻻﮎ ﻧﺎﺧﻨﺶ ﺧﺸﮏ ﻧﺸﺪﻩ
یكی از سرگرمی های ما بالا رفتن از رختخواب ها بود!
خدا میدونه چند بار رختخوابها ریزش کردن وموندیم زیرشون!
لذت صعود از این رختخواب ها برابری میکرد با صعود به قله دماوند!
یه روز چهار تا حیف نون میخاستن یه یخچال رو ببرن طبقه ششمبه طبقه پنجم که میرسند یکیشون میگه من برم ببینم چند طبقه دیگه موندهبعد میاد میگه یه خبر خوش و یه خبر بد دارمخبرخوش اینه که یه طبقه دیگه موندهخبر بد اینه که ساختمونو اشتباهی اومدیم
یکی از رفقا می گفتپیاز تنها ماده غذایی هست که میتونه اشک آدمو در بیارهمن برای اینکه ثابت کنم اشتباه میکنهیه نارگیل برداشتم و زدم تو سرش ، اونم کاملا به اشتباهش پی برد !
به سلامتی خودمون که خوبیمولی بعضیا فکر میکنن خوبی از خودشونه
در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 45 مهمان ها)