تا حالا به قيافه شتر دقت كردين؟
يه مدلى بيخياله انگار همه پنالتياش چيپ ميزنه د/یوث
..
کشاورزی شتر پیری داشت که یک روزاتفاقی به درون یک چاه بدون آب افتاد....................حالشو ندارم بقیه شو تعریف کنم ولی تهشمیخواست بگه ادمهای خوبی باشید و از همهمهمتر حجابتونو رعایت کنید .☺
..
قبلا قهر کردن و کات کردن آسونتر بود...الانباید از صدجا طرفو بلاک کنی ( فیسبوک ، توییتر، وايبر ، واتس اپ ، وی چت ، لاین ، بیتالک ، دی دی و ... )هفت خان رستمه !اخرشم از یه جایی میاد فحشو میده و میره ...
..
اصلا روایت داریم که خود زکریای رازی بعد از کشف الکل گفته: فقط با آهنگهای هایده مصرف شود
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
قدیما اگه باباها از دسته بچه شون ناراحت میشدن میگفتن کاری نکن از ارث محرومت کنم ها!!!!...دیشب با بابام دعوام شده،میگه کاری نکن که پسوورد اینترنت خونه رو عوض کنم!!!!!..سریعا خم شدم شصت پاشو ماچ کردم،صحبته اینترنته میفهمی اینترنت������
..
م/مه 85 در حد نو ؛ فقط دوماه زیر دست نوزاد بوده دورمارشال صورتی ؛ دارای خروجی شیر و دوغ و لبنیات محلی فوق العاده اکازیون معاوضه با کشتی یا لنج در کیش!
..
ﯾﮏ ﻭﻗﺘﺎﯾــــﯽ ﻫﺴــﺖ ﮐـــﻪﺑﺎﯾــﺪ ﻟــــﻢ ﺑﺪﯼ ﯾﻪ ﮔــــﻮﺷﻪ…ﻭ ﺟــﺮﯾﺎﻥ ﺯﻧﺪﮔﯿــﺖ ﺭﻭ ﻓﻘـــﻂ ﻣــــﺮﻭﺭ ﮐﻨﯽ .ﺑﻌــﺪﺷﻢ ﺑﮕـــﯽ :“ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘــــــــﯽ ﺧــــﻮﺩﻡ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﻘـــﺪﺭ ﺗﺤﻤـــﻞ ﺩﺍﺷﺘـــﻢ !..…̅ ♥
..
گلشیفه چکردی با مردم ایران خجل گشتیم میان جمع شیران
تو بنمودی لخ.ت ان هیکلت را نمایان کردی ان سیمو زرت را
م.م.ه باید که سایزش هشتاد باشد نشد هفتاو پنج یا هفتاد باشد
م.م.ه باید صفت باشد همچو یک سیب نه مثل مال تو افتاده چون شیب
الکسیس را ببین یکم حیا کن جنیفر را ببین یکم صفا کن
تو دیگر ل.خ.ت نشو در بین مردم تو دیگر درد نشو بر روی دردوم
گرانی و فساد بس نبودی که تو با ما چنین کاری نمودی
در حال حاضر 49 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 49 مهمان ها)