نصیحت یارو به پسرش : کره خر شب کنکوره ، بشین یه گوهی بخور،یه انی بشی،دستت به یه مسترابی بند بشه،یه چوس حقوقی بریزن کف دستت محتاج گوز مردم نشى
نصیحت یارو به پسرش : کره خر شب کنکوره ، بشین یه گوهی بخور،یه انی بشی،دستت به یه مسترابی بند بشه،یه چوس حقوقی بریزن کف دستت محتاج گوز مردم نشى
ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻤﻮ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﻡ ... ﺗﺎﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺎﺷﻤﻮ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺨﻮﺭﻡ :|
ﻋﻪ ﺍﺷﺘﺒﺎ ﺷﺪ ... ﺻﺐ ﮐﻦ ... ﺗﺮﺟﯿﺢ ﻣﯿﺪﻡ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﻡ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺗﻨﻬﺎﯾﯽ ﺑﺨﻮﺭﻡ ... ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﺯﻡ ﻧﺸﺪ :|
ﺧﻼﺻﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﺪ ﯾﻪ ﺗﺮﺟﯿﺤﯽ ﻣﯿﺪﻡ ﺩﯾﮕﻪ ... ﺑﻬﻢ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﮐﻨﯾﺪ![]()
مشهدیه ميره بالای تپه! داد ميزنه: خدایا برچی پول نمدی ! خنه نمدی! ماشین نمدی !
یهو پاش سر می خوره از بالای تپه پرت ميشه پایین ! ميگه: نمدی که نمدی ! برچی هل مدی؟
+18
ﺩﺧﺘﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﺳﺎﮎ ﺑﺰﻧﻪ ﺩﺧﺘﺮ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ﺩﺯﺩﻩ ! ﺩﺯﺩ ! ﺑﺎﯾﺪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﭘﻠﯿﺲ ﺑﺪﯾﺶ !
ﺍﻣﺮﻭﺯ ﺳﺎﮎ ﻣیزنه ﻓﺮﺩﺍﻡ ﻗﺘﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ ! ﺗﻮ ﻫﻢ ﮐﻪ ﮐﻼ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﻣﺎﺭﻭ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺫﻫﻦ ﺧﺮﺍﺑﺖ ﺑﺮﺩﯼ !
ﺍﻭﻥ 18+ ﭼﻮﻥ ﺑﺤﺚ ﺟﻨﺎﯾﯽ ﺑﻮﺩ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ??
دوست دخترم بعد از چند ماه که جواب اس ام اس و تلفن هامو نمیداد امروز اس ام اس داده
میگه: سلام، خوبی گلم؟ دلم واست یه ذره شده! راستی عزیزم چند روز دیگه تولدمه، چی می خوای واسم بخری؟
نوشتم: یه چیز که به زیبایی خودت باشه، یه چیز که هروقت نگاش کنی قشنگ بتونی باش همزادپنداری کنی!
اون: وااااای! چی هست؟ من: سنگ پا قزوین...!!!
از یارو ميپرسن آقا خيلى ببخشيد عذر ميخوام شرمنده گلاب به روتون روم به ديوار اسمتون چيه؟
طرفم ميگه والا اينجورى كه تو پرسيدى عن
دوستان یه نصیحت از طرف من:
هميشه با زبان ساده سخن بگوييد چون التزام به معقوليات و انكسار از بدويات در تعتير آنچه مقتضى ست ممارست به عمل نقض نيست.باشه؟؟؟؟....
اگه فهمیدن ،براتون با زبونم راه میرم... خودمم که نفهمیدم
اینجوری هیچوقت بچه دار نمیشیم . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
همسر عارف قزوینی ( سنگین بود، کمرم گرفت)
ایران در 8 بازی مقام اول دنیاست :
1بچه بازی
2خانوم بازی
3کو.نده بازی
4خار.ک.سه بازی
5لاشی بازی
6ک.س کلک بازی
7دو دره بازی
8 اس ام اس بازی
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)