نوشته اصلی توسط mojtaba00222 از هموناس عاقا من نمیخوام عاقا باشم ، منو همونطوری با اسم کوچیکم صدا کنین بی پیشوند و پسوند ؛ گرفتار شدیم اصن
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 فعلا بد نبوده ، ولی باس مقاومت رو حذف کنم چرا پس؟ نداشتیما
Malware, mojtaba00222, nader70, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 امتحان به تخ.مم بوده؟؟؟ این الان پرسشیِ؟
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 درساتو خوب نخوندی وگرنه شما اقایی برو مفسد ؛ برو از عاقبتت بترس ، من تو مسایل خاک بر سری ک جلو رو با ک عقب از هم تشخیص نمیدم
نوشته اصلی توسط pirana چرا پس؟ نداشتیما استاد عوضی درس بد تنبلی خودم
Malware, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اره والا ...... منم 18 شدم سند رو بعدا اپ میکنم واستون
نوشته اصلی توسط rebasss عاقا من نمیخوام عاقا باشم ، منو همونطوری با اسم کوچیکم صدا کنین بی پیشوند و پسوند ؛ گرفتار شدیم اصن مگه دست توٍ؟؟؟
انتهای از اون کار.1- دختر انگلیسی : عالی بود2- دختر آلمانی : مرسی عزیزم 3- دختر ایرانی : به کــسی نگی ها
iwarjo, Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m فداي شما خيلي آقائي صابر جان سلام به روي ماهت نويد عزيز يه تنوع ايجاد كردم خوبی شما؟ خیلی هم خوب
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 مگه دست توٍ؟؟؟ شیخ به جوونیم رحم کن ، لِنتیا یه چی بگم بمیرین از خنده انقدر با فروشنده مطلقم گفتین که یه ماجرایی براش پیش اومد مجبور شد بره ، دهتون سرویس کمتر بگین با مردم مخصوصا نوید
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن