نوشته اصلی توسط Peyman اول فکر کردم فقط شکلکا رو چپ چین کردی. نوشته اصلی توسط rebasss گیلکی بود ری خو چره از مازنی گیلکی پرسی؟ نوشته اصلی توسط rebasss خو اصن مازنی نبود که گیلکی بود نوشته اصلی توسط Peyman فرقش مثل این میمونه که از یه قزوینی یه اصطلاح فرانسوی بپرسی
mojtaba00222, mojtaba_so, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss خو منم سوال نکردم به زبون خودمون بهت ابراز محبت کردم ... ماشالله چقدر سخت میگیری ؛ عاغا غلط کردم چاوشی رو پلی کردم ، حله؟ آخه اون دوستمون گفت که امتحان بود ، خواستم چونه بزنم نمره بگیرم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, mojtaba_so, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana تا من هستم نمینمونه چون تو بودی نمایوندم
نوشته اصلی توسط pirana درستش همینه... من در تمام ترم سر کلاس ادبیات 5دقیقه بیدار نبودم... 18 شدم تازه به قصد 20نوشته بودم 2نمره کم داده بهم والا با این نوناشون
Malware, mojtaba_so, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware اول فکر کردم فقط شکلکا رو چپ چین کردی. نه ، این یه شیوه مخفی کردن پست هستش که فقط تعداد محدودی میدونن
نوشته اصلی توسط rebasss خو منم سوال نکردم به زبون خودمون بهت ابراز محبت کردم ... ماشالله چقدر سخت میگیری ؛ عاغا غلط کردم چاوشی رو پلی کردم ، حله؟ نوشته اصلی توسط Peyman آخه اون دوستمون گفت که امتحان بود ، خواستم چونه بزنم نمره بگیرم
mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MAHAK مجی چندبار رخ بنمایم؟ نه اون رخ منظور کم پیدایی شماس
Malware, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware خو چره از مازنی گیلکی پرسی؟ الان داری گیلکی حرف میزنی یا فارسی؟ چره که گیلکی هستش ، پرسی فارسی پرسی میشه واورسی ؛ گیلکی را پاس بداریم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana
الان میخواین شطرنج بازی کنین ؟؟؟
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MAHAK چون تو بودی نمایوندم خوب کردی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 104 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 104 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن