نوشته اصلی توسط rebasss عمو بخلتو بخورم واقعا فیلم قشنگی بود ، حتما زود ببین بسی لذت بردم فقط حیف که هر 5 دیقه مجبور میشدم فیلم رو قطع کنم خارش چیز شد چشم... برم خونه یه دل سیر فیلم ببینم 54 اینچ سینمای خانگی یه ساله نرفتم خونه
Malware, mojtaba00222, nader70, P!nk Rose, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana چشم... برم خونه یه دل سیر فیلم ببینم 54 اینچ سینمای خانگی یه ساله نرفتم خونه توصیه میکنم خونه نبین فیلمش فقط اولش که اسامی رو میگه خانوادگی هستش بعدش دیگه انفرادی میشه ، بکن بکن زیاد داره
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, nader70, P!nk Rose, pirana, SouRena!
نوشته اصلی توسط pirana بی ادب از کی تاحالا آپدیت حرف بدیه؟
Malware, mojtaba00222, nader70, pirana, rebasss, SouRena!
از بن افلک بدم میاد اما دیوید فینچر
نوشته اصلی توسط pirana خب پس همون یه بار کفایت میکنه... مسئولین رسیدگی کنید لطفا این خانم بی ادب اخراج بشه حالا من ریش گرو میزارم ، آتی خودمونه دیگه حرفای بی تربیتی به ما یاد نمیده
نوشته اصلی توسط rebasss توصیه میکنم خونه نبین فیلمش فقط اولش که اسامی رو میگه خانوادگی هستش بعدش دیگه انفرادی میشه ، بکن بکن زیاد داره اوه اوه مرسی توصیه های ایمنی
نوشته اصلی توسط rebasss حالا من ریش گرو میزارم ، آتی خودمونه دیگه حرفای بی تربیتی به ما یاد نمیده چقدم تو ریش داری
نوشته اصلی توسط MAHAK از کی تاحالا آپدیت حرف بدیه؟ از وقتی که به بچه های دلرا ربط پیدا کرد ما مثل اونا نیستیم خانـــــــــوم (به سبک خانم شیرزاد خوانده شود)
Malware, mojtaba00222, nader70, rebasss, SouRena!
نوشته اصلی توسط rebasss حالا من ریش گرو میزارم ، آتی خودمونه دیگه حرفای بی تربیتی به ما یاد نمیده من مامانم از همین چیزای فضای مجازی میترسه که دوس نداره بیام
نوشته اصلی توسط MAHAK چقدم تو ریش داری خیلی پرروئه... مدیر بن ـش کن این آدم بشو نیست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 144 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 144 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن