[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
زیر آبِ
این جملت شدیدا ابهام داشت ولی من همونی رو برداشت میکنم که مشکلی اخلاقی نداره.جان صابر جوونم راه نره. البته اون شر های قدیمی که اکثر از بین رفتن یعنی خودم از بین بردمشون. در مورد شعر ها هم هست معمولا بعد یه چن مدت که میخونم میبینم که خیلی مسخرست و یا چون ممکنه واسم مشکل ساز بشه پاکشون میکنم. نمیدونم بقیه ی کسایی که شعر میگن هم اینجورین یا نه ولی کارای قدیم مسخره به چشم میان.
دختر باشی بهتره.
به سختی
اول فکر کردم برم صفحات قبلو تک تک بگردم ولی دیدم خیلی احمقانستبعد به این نتیجه رسیدم از سرچ انجمن استفاده کنم که دیدم خرابه خرابم نبود نمیتونست اینو پیدا کنه.
بعد با سرچ این جمله تو گوگل پیداش کردم:
بابا من خودم ک.ونم تاپیک شادی موزیک باران
ولی چشمت روز بد نبینه. در راستای پیدا کردن این جک به چه صفحاتی که برخورد کردم.![]()
کلا همه همینجورین ، فکر میکنن قدیم ترا خیلی بد بوده اینی که جدید نوشتن اصن ماهه ، در حالیکه یه مدت که بگذره اگه شعر جدید ننویسی تو شعرای قدیمی بیتای قشنگی پیدا میکنی دیگه نظرت عوش میشه(چقدر من با تجربم)
ولی در کل باید روت بشه اونی که نوشتی رو به بقیه نشون بدی تا نشون ندی فایده نره هیچوقت پوریا صفا نمیشی
عععههه ، پس کــــ.ونای دیگه ای هم پیدا کردی؟![]()
در حال حاضر 105 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 105 مهمان ها)