خانمی وارد داروخانه شد و با آرامش خاصي به دکتر داروساز گفت که به سیانور احتیاج دارد!داروساز پرسيد سیانور را برا چی میخوای؟خانمه توضیح داد که لازم است شوهرش را مسموم کند!!!
چشمهای دكتر داروساز چهار تا میشه و میگه: خدا رحم کنه! خانم من نمیتونم به شما سیانور بدم که يا اون شوهرتون رو بکُشید!این بر خلاف قوانینه! من مجوز کارم را از دست خواهم داد . . . هر دوی ما را زندانی خواهند کرد و دیگه بدتر از این امكان نداره!
نه خانم! نه! شما حق ندارید سیانور داشته باشید. حداقل من به شما سیانور نخواهم داد.
وقتي حرف دكتر به اينجا رسيد ، خانمه دستش رو برد داخل کیفش و از داخل اون یه عکس درآورد . . . عکسی که در اون شوهرش و زن دكتر داروساز با هم توی یك رستوران در حال شام خوردن بودند.
داروساز يه نگاهي به عکس کرد و گفت: چرا همون اول به من نگفتين که نسخه دارین؟؟؟!!!
نتیجهی اخلاقی:
وقتی به داروخانه مراجعه میكنید ، اول نسخهی خود را نشان دهید!!!
ميگم یوقت بد نباشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بقالي سر كوچه تاريخ دقيق پريو.دي تك تك زنهاي محل رو ميدونه..
قبل ازدواج یه بار طرفو بنداز تو استخر ;
اگه رو آب موند .....
.
.
.
.
کلا پروتـــزه ...!!!
[از آزمایش های جدید قبل ازدواج]
دختره با 100 نفر خوابیده میگه هرزه نیستم اجتماعیم!
:////
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پس لابد منم جق.ی نیستم هنرمند صنایع دستیم!
والا بخدا!
به لطف تلاش و همّتِ مسئولین ، تیمهای ورزشی ایران ( فوتبال ، والیبال ، کشتی ) در هر تورنمنتی در سرتاسرِ کره خاکی میزبان هستن :|
ميدونين شيرين ترين زمان خواب چه وقتيه ؟
.
.
.
.
.
.
زمستون , کنار بخاري , شب امتحان کلي درس داري ولي مث سگ خوابت مياد چشات يني سرويست ميکنه اخ ميخوابي چه حالي ميکني
ولي صب با ک.ون پاره ميري رسمن ميريني تو برگه و برميگردي
دوست دخترم میگه حالا که لاین داره ***** میشه میخوام اعتراف کنم :
.
.
.
.
.
.
.
.
من اصغرم 40ساله از کهکيلویه وبويراحمد...
خارجیا تو توالت با روزنامه و تبلت سرشونو گرم میکنما باید یه دستمون به در باشه که ییهویی یکی با لگد نیاد تو.
در حال حاضر 128 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 128 مهمان ها)