نوشته اصلی توسط rebasss مجتبی واسش با رسم شکل شرح بده تا واسش جا بیفته عایا هر گردی گردو هستش؟ این بهمن یه بهمن دیگست که تا نبینیش ذهنت بهت اجازه نمیده بخاطر بیاریش من؟؟؟ نه بامنی؟؟؟؟ اخرین نمره نقاشی من 7 بود تجربه ثابت کرده خودش خوب بلده بکشه
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana عایا هر گردی مـ*ـمه ـس؟ عاغا بغض گلومو گرفت من دیگه نمیتونم ادامه بدم من تورو نمیدونم ولی به نظر من همه گردی ها م،مه هستن
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 حجمم به فنا رفت فقط اخرش اونجا که پسررو میکنه تو بشکه جالب بود یه کاسه بیار حجم بدم ببری
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana هر روز بیشتر از دیروز... کیفیت در قانع شدن را با پ.ن های صابر تجربه کنید وژدانی بیا و خودت یه طرح به این حرفم بده یکم بخندیم ، مقدار قانع شدن شیخ هم بهتر بسنجیم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 من؟؟؟ نه بامنی؟؟؟؟ اخرین نمره نقاشی من 7 بود تجربه ثابت کرده خودش خوب بلده بکشه الان مسئله واسم جا نیوفتاده دستم به بوم نمیره
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 من؟؟؟ نه بامنی؟؟؟؟ اخرین نمره نقاشی من 7 بود تجربه ثابت کرده خودش خوب بلده بکشه نوید پیکاسو ، استدعا میکنم ازت
نوشته اصلی توسط pirana یه کاسه بیار حجم بدم ببری من فقط دیگ دارم ، بیارم؟؟؟
amir_a2222, Malware, pirana, rebasss
[QUOTE=rebasss;280272]وژدانی بیا و خودت یه طرح به این حرفم بده یکم بخندیم ، مقدار قانع شدن شیخ%(
alijoon13, Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 من تورو نمیدونم ولی به نظر من همه گردی ها م،مه هستن لِنتیا مـــ.مه که گرد نی حالت بیضوی داره ، مگه اینکه با سوتـــ.ین جادویی مجیک برا گرد در بیاد
نوشته اصلی توسط rebasss وژدانی بیا و خودت یه طرح به این حرفم بده یکم بخندیم ، مقدار قانع شدن شیخ هم بهتر بسنجیم بیا خصوصی بیشتر توضیح بده رو چِشَم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 134 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 134 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن