یه آدم قرمساقی با یکی مشکل پیدا کرده ورداشته شماره تلفن طرفو ضمیمه این پیام کرده گذاشته تو وایبر! ملت همیشه در صحنه ی ساده دل ما هم این پیام رو دست به دست چرخوندن حالا تو همه گروه های وایبری کپی شده
دوس دخترم گفت حوصلم سررفته گفتم لاین رو نصب کن
.
.
.
.
.
.
.
الان دو روزه ازش خبر ندارم.
برادرای گلم مال مردم خوردن نداره بیارید بذارید سر جاش!!!!!!!
دعای پسرا
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ًیا ربپروردگاراخداوندادوس دختر عزیزم را از شر پسران:facebook
yahoo
we chat
line
viber
tango
kakao talk
chat on
oovoo
badoo
coco
didi
nimbuzz
skypeو
این که مثل داداشمه
این که مثل بابامه
به این میگم عمو
این مثل داییمه
میدونی این چندسال از من کوچیکتره؟؟!!
اس ام اس فرند
آژانس فرند
عابربانک فرند
خواستگارای دروغی
عشق اولم بوده
دوست اجتماعی
دوست معمولی
جاست فرند
این که فابریکمهودوس پسرای رو نیمکت ذخیره هاوکسبه محترم محل
خانواده محترم رجبی
دوستانی که با وسیله ایاب و ذهاب از راههای دور و نزدیک در تماس هستن
و کلیه دوستان و عزیزانی که دوس دخترم با آنها ارتباط دارد و " انکار میکند" محافظت بفرما
الهی آممممممممممممین
مصاحبه گلشیفته. گفتم شاید جالب باشه براتون از زبون خودش بشنوید در مورد ل.خت شدنش چی میگه
حجم 5 مگابایت[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 33 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 33 مهمان ها)