یه رفیق دارم اونقدر دماغش گنده اس که وقتی کنارم میشینه تنگی نفس میگیرم آخه همه ی اکسیژن اطرافش رو مثل هود میکشه
یه رفیق دارم اونقدر دماغش گنده اس که وقتی کنارم میشینه تنگی نفس میگیرم آخه همه ی اکسیژن اطرافش رو مثل هود میکشه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کوچولویی دوستَم بِدار ؛ لطفا
مبارکااا باشه ؛کم بد نیست ؛ خوشِله؛ حالا واسه نی نی کی در نظرش داری؟
اصن عالی بود ؛ ایز دِ پرفکت
فداااا
ما همچنان منتظر حضور پر رنگ دوستامون هستیم ...
فردا نیستیم ببینم در نبودم چه بلایی سرِ تاپیک میارین دیگه
هیچوقت اون جمله ی گوینده خر است نذاشت من این بازی رو بدرستی انجام بدم
از دوستان گرام استدعا داریم به این جمله فکر کنن و وارد گود بشوند
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
amir_a2222, hesamz, iwarjo, Malware, MaMaTiR, MaSiHa, mojtaba00222, P!nk Rose, Peyman, pirana, R A S O O L, rezaartist, sam763, soodi65, SouRena!, tandis_m, yaran, yasin6
amir_a2222, hesamz, HOSSEIN, iwarjo, Malware, MaMaTiR, MaSiHa, masoodmt, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rezaartist, sam763, soodi65, SouRena!, tandis_m, yaran, yasin6
در حال حاضر 56 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 56 مهمان ها)