از من میشنوی همین تهران بمون ، درسته هواش یکم خستست ولی از هوای الان اهواز خیلی بهتره
باباشاه که ابروشو مینداخت بالابالا
نیستم ؟ من فکر میکردم که هستم ... یه کار هست که طراحیش تقریبا تموم شده ، باید بقیه کارهاشو انحام بدم ، بعد سرم خلوت تر میشه ...
باش احتمالا هفته ی دیگه میام تهرون ، اگه شد همدیگه رو ببینیم من دستپخت این فلافل اهوازی رو ازت بگیرم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
هر کی زنگ خونه مارو میزنه انگار جلو دوربین اسکورسیزی وایستاده یجوری ژست میگیره انگار برد پیته
داداش اونجا که با این شرایط همه ی جاها تعطیله ... فرودگاه پرواز نداره بعد تو میخوای بری دانشگاه ؟؟؟؟ ما اینجا خدا خدا میکنیم یه برف کوچیک بزنه تا کلاسامون رو بندازیم واسه 20 فروردین ... والا 20 روز ارزش نداره بریم کلاس
هفته ی پیش که ارشد بود و عرشد شد ... این هفته هم میخواستم بیام که گرفتار شدم .... دیگه چیکار کنم ؟؟؟ هفته ی دیگه هم هنوز مشخص نیست
صابر رو چیکار داری ؟ بزرگترتو میاری ؟ من که چیزی نگفتم عمویی
از بیکاریِ ، خودتو با یه کاری مشغول کن بر طرف میشه
50 تومن بریز به حسابم ، الان میرفتی پیش روان شناس از این بیشتر پول ازت میگرفت همین نسخه منو با چند تا حرف قلبمه سلمبه قاطی میکرد تحویل میداد ؛ آخر سر هم میگفت از منشی واسه یه ماه دیگه وقت بگیر
ایشالله که بر طرف میشه سلامتی بر میگرده ؛ اما خو اگه چاه توالت بگیره خانواده نمیتونن اجابت مزاج کنن اونا هم مریض میشن ، از اون لحاظ بگو که مراقب باشن نگیره
کلا هر چی درست میکنی رو عکس میگیری عایا؟
فدا صداقت رفیقمون
میگم توجه کردی بعضیا دیگه ما هر چی میگیم محل نمیدن ، نهایتِ نهایتش نقل میگیرن یه شکلک میزارن ، اما بعضیای دیگه تا یه چی میگن همون بعضیا که به ما محل نمیدن چُنان محلی از خودشون بروز میدن که کور میشود هر آنکه نتواند بیند
پ.ن جمله چندین ایهام دارد ، پیدا کردنش با خودتان
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)