آیا کات کرده اید؟آیا ولنتاین تنهایید؟نگران نباشید.همراه اول خواهر و مادر خود را به شما اجاره میدهد.هر پیامک پنجاه تومن.طرح ولنتاین همراه اول
آیا کات کرده اید؟آیا ولنتاین تنهایید؟نگران نباشید.همراه اول خواهر و مادر خود را به شما اجاره میدهد.هر پیامک پنجاه تومن.طرح ولنتاین همراه اول
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
عزیزانی که کات کردن میتونن روزولنتاین با سربندهای" یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سر و پایی نکنیم"درمیدان ولیعصر تجمع کنن
چقدر سخته روز ولیتاین تنها باشی و خاطراتت فقط ترو احاطه کنن
من خودم یک مدت پیش شماره امارات و یک شماره شانسی میگرفتم، میگفتم پرشین گلف و قطع میکردم. ما برای این مملکت خیلی هزینه دادیم.
شمالی گفتی و شعر یادم اومد
مثل شیرین که بود فرهادم اومد
بلند گفتم آهای مردم چه سادهان
یه باری رو دوش فریادم اومد
همه چیزا که یادم رفته بودن
همهاش چشم بسته از سر یادم اومد
خزر با ماهیها و گیله مردهاش
زنها و بچهها و پیــرمردهاش
با اون گوش ماهیهای رنگ وارنگهاش
همه ریز و درشتها و بلندهاش
ولنتاين مال زير بيست ساله هاست ... از ما دیگه گذشته ... اینو گفتم که فردا که نیستم الکی نگین رفته با فلانی دور دور .... نه جان ، صبحش باید برم دفتر ، عصرش هم دانشگاه .... حد وسطی هم نداره ..!!!!
مهمونی بودم،آدماش ازین پولدارای توقیافه
گوشیمو الکی برداشتم گفتم باشه حالا فردا با اولین پرواز خودم میرم مادرید ببینم چی شده
قیافه آدماش :|
یکی از معجزات گوگوش این هست که۴۰سال پیش این روزا رو پیش بینی کرده بود.
میگفت:آسمون ابریه اما دیگه بارون نمیآد
ضرب المثل و کنایه های ایرانی در محیطهای بین المللی جایی ندارند ...
علی لاریجانی :
'میز مذاکره، میدان تره بار نیست.'
رویتر: رییس پارلمان ایران می گوید میز مذاکره فروشگاه سبزیجات نیست.
فرانس پرس: سخنگوی پارلمان ایران هرگونه تلاش برای تحریم محصولات کشاورزی در جریان مذاکرات هسته ای را مورد انتقاد قرار دارد.
آسوشیتد پرس: علی لاریجانی معتقد است در مذاکرات هسته ای نباید به موضوع محصولات کشاورزی هم پرداخته شود.
شینهوا: آقای لاریجانی گفته است مذاکرات نباید در میادین فروش سبزیجات انجام شود. ظاهرا ایشان از گفتگوهای آقای کری و آقای ظریف در خیابان های ژنو ناراضی بوده اند.
یو اس ای تودی: رییس پارلمان ایران استفاده از بازارهای جهانی تره جهت اعمال فشار بر ایران در مذاکرات هسته ای را مورد انتقاد قرار داد.
ویرایش توسط Fanom : 02-13-2015 در ساعت 11:24 PM
در حال حاضر 102 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 102 مهمان ها)