نوشته اصلی توسط Peyman ولنتاين مال زير بيست ساله هاست ... از ما دیگه گذشته ... اینو گفتم که فردا که نیستم الکی نگین رفته با فلانی دور دور .... نه جان ، صبحش باید برم دفتر ، عصرش هم دانشگاه .... حد وسطی هم نداره ..!!!! اوه اوه فرداس؟ ینی امشب؟ همین الان؟
.O O O., Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss منم بیام نخودی؟ چرا نخودی دادا... بسم الله حسین که غریبه نیست
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana چرا نخودی دادا... بسم الله حسین که غریبه نیست راست میگه.. هروقت تو اومدی من نویدو میسپارم به تو
.O O O., Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m ببخشيد معين جان ميدونم كه ديرترين نقل قول تاريخه ولي شرمنده چون همون لحظه بهم خبر فوت يكي از بستگانم رو دادن و من مجبور شدم برم سلام... خدا رحمتش کنه تسلیت میگم
.O O O., Malware, mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Peyman ما نفهمیدیم بالاخره فردا شنبه است یا ولنتاینه من فقط میدونم فردا دهنم ...ـس
همگــــــــــی
.O O O., Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, Peyman, pirana, rebasss, sam763, tandis_m, yasin6
نوشته اصلی توسط MaMaTiR بریم
.O O O., Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط MaMaTiR راست میگه.. هروقت تو اومدی من نویدو میسپارم به تو تو را میسپارم به دامان دریا
نوشته اصلی توسط pirana تو را میسپارم به دامان دریا منم دامان تورا میسپارم به دریا
نوشته اصلی توسط pirana
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 109 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 109 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن