نوشته اصلی توسط rebasss یه چی میگم نه نگین همین خوبه آقااااامون پیمان واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااي صاااااااااااااااااااااااا اابر اگه بدوني چقدر از اين كلمه بدم مياد از لفظ آقامون حالم بد ميشه شديد آقامون
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m مرسيييييييييييييييييييييي ييييي صابر جونم حالا ببین اصن اثر داره اگه اثر نداشت متن کامل ارور رو ارائه بده یه سرچ کنیم ببینیم گوگل چیزی حالیش هس یا نه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana واسه همینه که انقدر با معرفتی همیشه پای یک مادر مخترع در میان است... من که روم نمیشه اختراعای مادرمو بیان کنم اره واسه همینه که من الان اینقدر با شعور و با ادب شدم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط rebasss یه چی میگم نه نگین همین خوبه آقااااامون پیمان به جان صابر خواستم همینو بگم روم نشد
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Lost Queen دلت کباب
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط mahdi دمتان گرمپیمان پس من 4 ماهی مونده در 8300 با تسویه قبض ؟ اره ، اون سری خودم دنبال تخلیه بودم که دیدم همچین شرایطی هست ، الان هم ماه آخرم ، ترافیک تموم کنم میرم واسه تخلیه
نوشته اصلی توسط tandis_m واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااي صاااااااااااااااااااااااا اابر اگه بدوني چقدر از اين كلمه بدم مياد از لفظ آقامون حالم بد ميشه شديد آقامون اععععععععععععععع من کشته مرده ی این کلمه م مینا خانوم
نوشته اصلی توسط tandis_m ديگه مادر بزرگ ادم كه انقدر رسمي صدا نميكنه الان سوالی که برام پیش اومده اینه که شما مادر بزرگ پدری هستین یا مادری ؟؟؟ ممنون میشم اگه رفع ابهام کنین ....
نوشته اصلی توسط rebasss دلت کباب
نوشته اصلی توسط Lost Queen شرمنده نفرمائین این حرفا چیه ؟ نوید شرمنده بشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 84 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 84 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن