نوشته اصلی توسط rebasss یه چی میگم نه نگین همین خوبه آقااااامون پیمان من الان دچار بحران هویت شدم .... خواجه مگو که من منم من نه منم نه من منم گر تو تویی و من منم من نه منم نه من منم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Peyman این حرفا چیه ؟ نوید شرمنده بشه نوید رو سرِ من جا داره
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen اععععععععععععععع من کشته مرده ی این کلمه م مینا خانوم واقعا ؟ من آلرژي دارم شديد نوشته اصلی توسط Peyman الان سوالی که برام پیش اومده اینه که شما مادر بزرگ پدری هستین یا مادری ؟؟؟ ممنون میشم اگه رفع ابهام کنین .... كدوم محبوبتره همونم
نوشته اصلی توسط rebasss حالا ببین اصن اثر داره اگه اثر نداشت متن کامل ارور رو ارائه بده یه سرچ کنیم ببینیم گوگل چیزی حالیش هس یا نه متن رو سرچ کردم چیزی پیدا نکردم من
نوشته اصلی توسط Peyman گور بابای ارشد ... بریم ضمن خدمت ... یعنی یه پادگانایی طراحی کنم که 04 بیرجند جلوش سوسک باشن بریم
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen نوید رو سرِ من جا داره مراقب سرت باش .... این فقط یه پیشنهاد کاملا دوستانه بود
صاااااااااااااااااااااااا اااااااااااابر
نوشته اصلی توسط tandis_m صاااااااااااااااااااااااا اااااااااااابر اون جونم از سر اسمش افتاد خوب شد
نوشته اصلی توسط tandis_m واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااي صاااااااااااااااااااااااا اابر اگه بدوني چقدر از اين كلمه بدم مياد از لفظ آقامون حالم بد ميشه شديد آقامون حملِ بر خود ستایی نشه ، از دخترایی که بجز من اواسه مرد دیگه ای این کلمه رو بکار میبرن بدم میاد ؛ شدیییید پ.ن میخواستم حملِ بر خود ستایی بشه کلمه حملِ بر خود ستایی نشه رو بکار بردم ، فهمیدین حملِ بر خود ستایی شدین؟ نوشته اصلی توسط Lost Queen به جان صابر خواستم همینو بگم روم نشد بیا تو پی وی به من بگو
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط tandis_m كدوم محبوبتره همونم مادر بزرگ پدریم رو که اصلن ندیدم ... ظاهرا خیلی عجله داشت ، صبر نکرد من رو ببینه ... فقط مادربزرگ مادری دارم ... اون هم که ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 111 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 111 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن