صفحه 2215 از 3602 نخستنخست ... 121517152115216522052213221422152216221722252265231527153215 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 22,141 به 22,150 از 36012

موضوع: ☺ تاپیک شادی ☺ : جملات کوتاه + ترول + پیامک و سرگرمی + آپدیت

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط pirana نمایش پست ها

همچین دختری از اولشم معلوم بود همچین آدم عوضی ایِ... پسر دایی روانیت نباید به دامش میوفتاد که افتاد!
    امان از جِهالت آدمی ...

خب دروغ گفتم؟

نه اینو که گفتی راسته

نقل قول نوشته اصلی توسط MaSiHa نمایش پست ها
    اینا همونان که در خلوت کارای بد بد می کنن

بعدشم به کارهایِ بد دیگران میخندن و میگن چه آدمیِ فلان کارو میکنه ؛ چقدر بَدَن

آسمون ابریِ... ولی دریغ از یه چیکه بارون... هی گوگوش هـــــــــــی...

امسال آسمون اینجا هم فقط ابر داشته ؛ نشد دو روز بارون درست و حسابی بیاد ؛ چه برسه به اونجا
    تنها راهی هم که بنظرم میرسه ، خواهرا یکم گوشه لباسشونو باز کنن بلکه سیلی نازل شه ...

چاکریم...
    من متعلق به همه شمام

بیا و امشب فقط متعلق به من باش ؛
    ای همه ی جانِ من
    ای نوید امیدِ من

کسر شان... اینا همونان که چراغ خاموش میان تاپیک... ینی میخوان کسی ندونه از این جور کلیپا هم میبینن... از این جور جک ها هم میخونن... کلن اینا انسان های بدبختین که واسه دیگران زندگی میکنن... اهنیت نده بهشون... ما که خیلی میخوایمت

فدا بشم
    برا اون دسته از افراد هم متاسفم

نقل قول نوشته اصلی توسط Lost Queen نمایش پست ها

قابل توجه شیخ عزیزمون مجـــــــــــــــــــــی

میبینم شیخ گشادِ ؛ بگو با شیوخ العظماها گشته از آنها درس جسته

نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

علیک سلام

6500 میلیارد دیگه فساد حساب نمیشه ؛ این فسادا مال یه دیقشه ، رقمای زیر 10 هزار میلیارد یه جور توهین حساب میشه ؛ به همچین فسادگرایی تو دادگاه فقط میخندن میگن خاک تو سرتون بی عرضه ها

نقل قول نوشته اصلی توسط lolitasorosh نمایش پست ها
    مقصر اصلي کيست؟!
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

بعد از تعدادي سوال و شنيدن پاسخ اين بانوي نگران، متوجه شدم که وي همواره براي سرگرم کردن نوزادش، او را مقابل تلويزيون مي گذاشت تا برنامه کودک يا ديگر برنامه هاي تلويزيوني اعم از سريال و غيره را مشاهده کند.
    خانم دکتر هاشمي از پزشکان متخصص است. وي در تماسي از ماجراي خود ارضايي نوزاد 9 ماهه اي خبر داد.

وي در اين باره گفت:‌ متأسفانه وضعيت فرهنگي جامعه به شدت بحراني است و روز به روز هم در حال بدتر شدن است. هر روز بيماراني به ما مراجعه مي کنند و اتفاقاتي را بيان مي کنند که بي سابقه و تکان دهنده است.

اين پزشک ايراني همچنين افزود: هفته گذشته يکي از بيماران، نوزاد 9 ماهه خود را نزد بنده آورد و گفت "فرزندم هر روز سه بار به خود مي پيچد و دقايقي بعد شروع مي کنند لبخند زدن. در همين حال شلوارش هم خيس مي شود. ابتدا فکر مي کردم ادرار کرده اما بعد از بررسي موضوع متوجه شدم خيسي بر اثر ادرار نيست لذا نگران شدم و نزد شما (پزشک) آمدم".

دکتر هاشمي ادامه داد: بعد از تعدادي سوال و شنيدن پاسخ اين بانوي نگران، متوجه شدم که وي همواره براي سرگرم کردن نوزادش، او را مقابل تلويزيون مي گذاشت تا برنامه کودک يا ديگر برنامه هاي تلويزيوني اعم از سريال و غيره را مشاهده کند.

او افزود: ابتدا بنده فکر کردم که اين خانواده در خانه شان ماهواره دارند، اما متأسفانه فهميدم حتي ماهواره هم ندارند بلکه اين کودک از طريق برنامه هاي بد آموزش رسانه ملي بخصوص سريال هايي که پخش مي شود،‌ تحريک مي شده و به اين شيوه خود ارضايي مي کرده است.

خانم دکتر هاشمي در ادامه گفت: شايد در نگاه اول، والدين فکر کنند که برنامه هايي که پخش مي شود مشکلي ندارد اما بايد بدانند در بسياري از مواقع نوع پوشش و اتفاقاتي که در سريال رخ مي دهد اعم از آشنايي دختر و پسر، عاشق شدن، ازدواج، طلاق و غيره و نيز استفاده از برخي پوشش هاي رنگارنگ و مهيج، همه و همه به مرور زمان بر روان انسان ها و بخصوص کودکان تأثير منفي مي گذارد و در نهايت ما شاهد رخ دادن چنين اتفاقاتي مي شويم.

اين پزشک ايراني همچنين افزود: اين اولين نمونه از اتفاقات عجيبي نيست که به بنده مراجعه شده است. براي مثال پيش از اين هم مادري نزد من آمد و از رفتارهاي جنسي دو کودک زير پنج سال خود خبر داد و گفت "مشغول کار منزل بودم، متوجه سکوت دو فرزند دختر و پسرم شدم. رفتم ببينم که چه کار مي کنند؟! ديدم که همديگر را عريان کرده اند".

وي در پايان گفت: بررسي هاي انجام شده نشان مي دهد مشاهده تلويزيون براي کودکان زير دو سال مانع رشد ذهني و فکري آنان شده و آنها را کم هوش تر از ديگران بار مي آورد.

(ملاحظات: 1- تصوير آرشيويي است و مربوط به اين نوزاد نيست 2- از کاربران محترم بخاطر انتشار اين مطلب عذرخواهي مي کنيم اما هدف اطلاع رساني و هشدار دادن بوده است)

ینی مطلب از این مضحک تر نشنیده بودم ، کدوم عقلی میخواد همچین حرفی رو قبول بکنه ، وااای بر اون مغزی که حتی یه لحظه حاضر میشه همچین شر و وری رو باور بکنه ...

نقل قول نوشته اصلی توسط Malware نمایش پست ها

اینا بچه نیستن گودزیلان.
    9 ماهگی... خودارضایی
    5 سالگی... لخت کردن همدیگه

من تو 9 ماهگی و 5 سالگی اصن نمیدونستم شومبول توانایی دیگه ای به جز شاشیدن داره.
    رفیق تو دیگه چرا ، کذب محض
    بابا یه خورده بکار بگیرین اون عقلی رو که گفته شده تمایز ما با حیوانات همین عقل میباشد ...
    ینی هر کی هر چی میگه باس باور کرد
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

2. 5 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    بروبچ کسی از اوضاع تهرون خبر داره ؟؟ هواش چطوریاست ؟؟؟
    هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی

4. 5 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط rebasss نمایش پست ها
    رفیق تو دیگه چرا ، کذب محض
    بابا یه خورده بکار بگیرین اون عقلی رو که گفته شده تمایز ما با حیوانات همین عقل میباشد ...
    ینی هر کی هر چی میگه باس باور کرد
    نمی دونم این اتفاق اصن میتونه تو چنین سنی یعنی 9 ماهگی بیوفته یا نه.
    ولی الان تازه رفتم منبع خبر رو دیدم و فهمیدم کذب محضه.

6. 4 کاربر مقابل از Malware عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    شبا موقع خوابیدن وقتی بهم میگن شبت شیک همیشه با کت و شلوار و کراوات میخوابم

8. 7 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    من به خانم دكتر هاشمي توصيه ميكنم خودشون جهت معالجه به روانشناس مراجعه كنن چون شديدا به روان درماني نياز دارن مسخره ها به شعور آدما توهين ميكنن . با ديدن برنامه هاي تي وي ماااااااااااااا؟ جل الخالق

10. 8 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    بروبچ کسی از اوضاع تهرون خبر داره ؟؟ هواش چطوریاست ؟؟؟

دود گرفته و غبار آلود مثل هميشه

12. 5 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط tandis_m نمایش پست ها
    دود گرفته و غبار آلود مثل هميشه
    اون که همیشه بوده
    از نظر بارندگی چی ؟

14. 6 کاربر مقابل از Peyman عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Peyman نمایش پست ها
    اون که همیشه بوده
    از نظر بارندگی چی ؟

گاهي 2 قطره ميچكه كه اونم دقت كنيم احتمالا كبوترا اجابت مزاج كردن

16. 5 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Malware نمایش پست ها
    نمی دونم این اتفاق اصن میتونه تو چنین سنی یعنی 9 ماهگی بیوفته یا نه.
    ولی الان تازه رفتم منبع خبر رو دیدم و فهمیدم کذب محضه.
    آخه بچه نه ماهه رو صداش میکنی بزور برمیگرده نگات میکنه ، تشخیص نمیده ؛ بعد بچه نه ماهه که پوشک داره چجوری مادرش فهمید میخنده داره خود ارضایی میکنه تو پوشکش بچه نمیشاشه عایا؟ نباید پوشکش خیس باشه؟، اصن گیرم بچه نه ماهه خود ارضــ.ایی کرد ، بچه نه ماهه آب کمر داره که مادرش میگه فهمیدم که جیش نیست؟
    وااااای چجوری حاضر شدین یه ثانیه باور بکنین ، دلم میخواد کلتو بکنم شانس آوردی پیشم نیستی
    بعدشم اصن فکر کن که یه سایت خبری همین رو منتشر کرد ، مگه هر چی که تو خبرگزاریا بنویسن راسته؟
    فک کن من الان تو خبرگزاری هستم ، هر چیزی که بخوام رو میتونم پست کنم ، والا اینجا سخنگوی دولت میاد رسما جلو دوربین دروغ میگه میگه فلان کار نشده ، بعد دو روز بعد تایید میشه که فلان کار شده ، منبع کیلو چنده ، خودت یه دو دو تا چار تا بکن ببین با کدوم عقلی جور در میاد اخه ...
    خلاصه شانس آوردی نیستی دیگه
    هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .

18. 5 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    متأسفانه اين کاربران عزيز، بجاي اينکه متوجه بخش مهم خبر يعني انحراف در برنامه هاي رسانه ملي باشند، به اتفاقي که براي نوزاد رخ داده توجه کرده اند و به دليل بي سابقه يا کم سابقه بودن چنين اتفاقي، از اصل منکر آن شده اند.

پس بگو قصدشون انحراف بچه 9 ماهه نبوده اطلاع رساني انحراف در برنامه هاي رسانه ملي بوده

20. 7 کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2215 از 3602 نخستنخست ... 121517152115216522052213221422152216221722252265231527153215 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 90 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 90 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع