نوشته اصلی توسط pirana بابام رفته گرفته! نظز مثبت بده ساخت چینِ... باتری رو باس کار کنیم تا ببینیم چطوره... رم 32 خریده واسش فعلا در مورد حجم عکساش نظری ندارم... پایه نداریم فعلا... دفترچه پارسی نمیخوام اصن... کابل هم مهم نیست وای فای داره... امیدوارم دوربین خوبی باشه دیگه خریده ازین پس منتظر عکس های زیبای شما از گوشه کنار شهر هستیم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط pirana من که اومدم فعلا من روز قبل عروسی خالم کجا بودم ؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اتفاقا میگن ما یه عمو داشتیم فرزند اول بوده ولی خیلی تُخس بوده تو کارون غرق میشه سالهای دهه 10
Malware, mojtaba00222, rebasss, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط rebasss خوشحالم که به درجه ای از گشادی رسیدی که از همین که فلانی گفت به نظزی ندارم رسیدی ، هیچوقت راهی که رفتی رو فراموش نمیکنم درجه های سلوک شیخ
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana میشه وقتی سرعت نداشتی مجتبی زحمت ویدئوی شب رو بکشه؟ هر شب که نمیشه فیلم گذاشت ... فیلم رو فقط شب جومه ها باید گذاشت
نوشته اصلی توسط rebasss فعلا خیلی کار دارم تا بعد
نوید با این تفاسیری که گفتی فردا شب نیستی ... از همین الان خودتو واسه حرف و حدیث های فرداش آماده کن
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 خیلی سختی کشیدم تا به اینجا رسیدم ، موفقیتم رو مدیون شما ها هستم اینکه کالیبرت بیشتر شده رو میگی؟ ای بابا ریا شد که نمیخواستیم همه بدونن... بهرحال قابل نداشت
نوشته اصلی توسط tandis_m زين پس به جاي واژه منحوس گشادي از واژه " از هم گسستگي سلولهاي تحتاني "استفاده كنيد
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 133 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 133 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن