نوشته اصلی توسط MaMaTiR کپسول یا سوتین خودش که میگه کپسول ولی مگه میشه بوتیک سوتین نداشته باشه
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خودش که میگه کپسول ولی مگه میشه بوتیک سوتین نداشته باشه خیلی وضع خرابیا
نوشته اصلی توسط rebasss ته پر دارم نمیزارم آتیش میزنم خوب خوبشو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خیلی وضع خرابیا راستی کاربریت یه چیز دیگه هم خونده میشه اما من همون ماماتیر میخونم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 راستی کاربریت یه چیز دیگه هم خونده میشه اما من همون ماماتیر میخونم دیگه خود واقعیتو نشون دادی اولین کسی که تو کل نت گفت ممه تیر .. تو بودییعنی اینقدر وضع خرابی تو
نوشته اصلی توسط MaMaTiR دیگه خود واقعیتو نشون دادی اولین کسی که تو کل نت گفت ممه تیر .. تو بودییعنی اینقدر وضع خرابی تو مگه همه جا با این کاربری میری ؟
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خودش که میگه کپسول ولی مگه میشه بوتیک سوتین نداشته باشه آره میشه ؛ احساس خفگی بهش دس میده ، در میاره که راحت باشه نوشته اصلی توسط MaMaTiR خیلی وضع خرابیا نوشته اصلی توسط ehsan1361 آتیش میزنم خوب خوبشو فرو... میکنم چوب ترشو نوشته اصلی توسط ehsan1361 راستی کاربریت یه چیز دیگه هم خونده میشه اما من همون ماماتیر میخونم با فاصله منحرف عظما هستی
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
پیمااان از قافله عقب نمون ، بیا ما داریم کــ.س میگیم ، بیا تو هم بگو
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط rebasss آره میشه ؛ احساس خفگی بهش دس میده ، در میاره که راحت باشه فرو... میکنم چوب ترشو با فاصله منحرف عظما هستی اولین بار اینو mamatir چی خوندی راستشو بگو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 54 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن