غمگینم!
.
.
مثل پسری که یه عمر کمین کرده از دختر مورد علاقش جزوه بگیره
.
.
بعد چند ترم فهمیده عه
شخص مورد علاقش پسره !!! ^_^
غمگینم!
.
.
مثل پسری که یه عمر کمین کرده از دختر مورد علاقش جزوه بگیره
.
.
بعد چند ترم فهمیده عه
شخص مورد علاقش پسره !!! ^_^
یه صبح جمعه ای با رفقا رفته بودیم تو پارک ، توپمون کم باد بود از پشت ماشین تلمبه بیرون آوردم مشغول باد زدن توپ بودم که چشمتون روز بد نبینه دو تا از اون کلیپسیا با یه توپ کم باد در دست به سمت من اومدند و گفتند اینم برا ما باد بزن منم تلمبه رو گذاشتم پشت ماشین یه بادبزن بیرون آوردم شروع کردم به باد زدن توپشون حالا دیگه تصور قیافه هاشون با خودتون!!!!!
این آمبولانسای بهشت زهرا که میندازن تو خط ویژه و آژیرکشون میرن هدفشون چیه؟
۱. اون مرحوم دیرش شده؟
۲. عزرائيل پشت فرمونه؟
۳. دارن یکی رو میبرن بکشن؟
۴. میترسن میت زنده شه؟
یا چی ؟!!
با کمک یه عده از بچه هاى گروه، یه موسسه خیریه ساختیم به نام "مـمـک"
اونجا به دخترای زیر ۶۵ کمک میکنیم و م.مه هاشون رو به ۸۵ پرورش میدیم.
اگه خون پاک آریایی داری، با انتشار این خبر به ما کمک کن.
هم اكنون نيازمند ياری سبزتان هستيم!
ممك
آموزنده
.
.
.
.
.
روزی پسری با پدر 55 ساله ی خود مسابقه دو میذارن در لحظات آخر پدر موفق میشه پیروز بشه هنگامی که ایستادن پدر درحالی که اشک تو چشماش جم شده بود پسرش را آغوش میکشه و میگه: پسرم! از اینکه گذاشتی من برنده بشم ازت ممنونم... پسر هم نفس نفس زنان میگه: پدرم! این خودت بودی که پیروز شدی من تمام تلاشمو کردم... آنها در آغوش هم در حالی که در افق محو میشدن به راه خود ادامه دادن اما پدر هیچوقت نفهمید که اون روز پسرش در حال دیدن فیلم بانو ا.لکسیس که به 43 روش ماداگاسکاری توسط 38 مرد ک.یر کلفت سیاهپوست گ.اییده میشد 4 بار ج.ق زده بود و در حین دویدن نیز داشت جونش از پلکش میزد بیرون...
نتیجه ی اول: گاهی ج.ق زدن باعث حفظ احترام و حرمت ها میشه و همیشه هم بد نیست
نتیجه ی 2: در هر صورت سعی کنید به والدین خود احترام بذارین
و اما نتیجه ی اصلی: اگر 43 که عدد تعداد پ.وزیشن های گ.اییدن بانو ا.لکسیسه رو با عدد تعداد مردهای ک.یر کلفت سیاهپوست جمع کنیم میشه چند؟ آفرین میشه 81 میگین 4تاش کمه؟؟؟ پسره چندبار ج.ق زد؟؟ درود بر شما! باز هم به عدد مقدس 85 رسیدیم. آیا این نشانه ها کافی نیست؟
انقد دلم گرفته که حاضرم سر به روى هر س.ینه ای بذارم زار زار گریه کنم.
.
.
.
.
.
.
.
باور کن دیگه سایزش برام مهم نیست!!
. يه چوپانه تو كوههاى زاگرس ترتيب يه خانم جهانگرد انگليسى رو ميده.
طرف خيلى خوشش مى ياد به چوپونه ميگه يا با من مى ياى انگليس يا به جرم ت.جاوز ميدمت دست پليس..!! چوپانه مى افته به التماس كه من زن دارم ٦تا بچه دارم نمى تونم ولشون كنم از من بگذر!!
داداشمو با خودت ببر تازه اون مجرد هم هست.
زنه ميگه اونم تو س.كس كارش مث تو خوب هست؟.
چوپانه ميگه والله نمى دونم
مجرده ولى دو سال پيش ترتيب يه خرس و تو كوه داد
الان دوساله كه خرسه هرماه برامون عسل كوهى میاره در خونه.... grin emoticon :)))))
پیج مشکلات ﺟ.ﻨﺴﻲ :
سلام من زنی میان سالم که از نوجوانی به حرفه ی پ.ورن مشغولم هیکل فوق العاده و روییایی دارم نصف ک.یر کلفتای دنیا منو کردن و با هر سکانس فیلمام میلیون ها نفر ج.غ زدند
درست حدس زدید من ا.لکسیس ت.کزاس هستم
مشکلم اینه که کم کم پیر دارم میشم و میخوام با دنیایه فیلم پ.ورن خداحافظی کنم از هوا دارا میخام حلالم کنن
جواب کامنت ملت غیور ؛
1- بانو درد به جونم نرو نرو بزار سایه ت بالا سر ما باشه
2_ خانم ما به جز تو با کی ج.غ بزنیم اگه شما برید نسل ج.قیا منقرض میشه
3_ اگه شما کنار بکشید اینقد ج.ق میزنم تا بمیرم
4_ لامصب لااقل میزاشتی بعد از توافق هسته ای اخه مردم چه طور این همه مشکل تحمل کنند
5_ سخن گوی دولت : سه روز ادارات و مدارس تعطیل
6_ شما الگوی من بودید حالا که من دارم یه ج.نده ی حرفه ای میشم کنار کشیدی
7_ من که ازت نمی گزرم
8_ اگه شما نباشید بشکنه دستم اگه با کس دیگه ای ج.ق بزنم
9_ اقا جو خیلی غمگین شده یه کم اروم باشید درست میشه
10_ مادرتو گ.اییدم بانو من به خاطر تو زن نگرفتم حالا که از ج.ق سویه چشام رفته و دستام میلرزه داری کنار میکشی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 78 مهمان ها)