نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نه میخواد واسه تعمیرات خونه واسه شب عید پول کارگر نده
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] انقدر بدم میاد کسی سر بازی حرص بخوره
نوشته اصلی توسط rebasss نمیدونم چرا 85 هزاریشو نزدن با این طراحی اگه بخواین اصلیشو با تقلبی تشخیص بدین ، باید بدونین که اصلیاش نوکش برجستست پس تو چی نخودی؟ بیا یکی دو تا کامم تو بگیر پس چرا این همس پ.ن لِنتیا همتون اوستا بودین ، اعتراف میکنم من فک کردم تو امضاش موضوعی هست ، هر چی زوم کردم دیدم نه چیزی معلوم نی ، بعدش 85 هزاریم افتاد منم 85 هزارتومنیم کج بود نفهمیدم
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana انقدر بدم میاد کسی سر بازی حرص بخوره ولی تو را به خدا با من بازی میکنی یکم لازم هم بکن ، اصن اهل لازم کردن نیستی
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 منم 85 هزارتومنیم کج بود نفهمیدم ما از بندگان پاک و منزه خداییم ، امید خدا به ماست
Malware, mojtaba00222, pirana
خسته از مغز خالی و پرها
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss ولی تو را به خدا با من بازی میکنی یکم لازم هم بکن ، اصن اهل لازم کردن نیستی اول باس خال های دیگه تموم بشه که حکمای ریزت ببره دست بگیره بعد حکم بمونه اخر سری... حالا زین پس چشم
حالا وخی بیا سوبرا...
خنده ی گرگ های در خانه اشک تمساح های در بیرون
8813222, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana اول باس خال های دیگه تموم بشه که حکمای ریزت ببره دست بگیره بعد حکم بمونه اخر سری... حالا زین پس چشم نه دیگه برعکس کار کن مخصوصا وقتی عقبیم نوشته اصلی توسط pirana حالا وخی بیا سوبرا... یه ده منی دیگه میام نوشته اصلی توسط Malware خسته از مغز خالی و پرها با تمام وجود غمگینم مثل وقتی که زن نمیسازه مثل وقتی که دوست میمیره مثل وقتی که تیم میبازه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 58 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 58 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن