عکس لو رفته ازحضور فعال صابر در وایبر
hesamz, iman, Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, rr.braveboy
iman, Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana چرا بابا خودمم دارم منم مدتهاست هوس کردم برم سمتش ولی الان تورو دیدم پشیمون شدم حیف گمشو... انگل... این روزا همه دارن. نرو سمتش خوب نیست. میچسبه ولی خوب نیست. نوشته اصلی توسط pirana با اون غمی هم که محسن داره... نوشته اصلی توسط pirana عکس لو رفته ازحضور فعال صابر در وایبر قبلش ننوشته بودی شیخ یا نکنه من توهم زدم؟
iman, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana بی معرفت صب میکردی از خدمت بیام باهم دست به کار شیم ترم آخر... دو قدم مانده به سربازی بیکار... انگل جامعه... جیره خور جیب پدر... دست رو دلم نذار به یادت هســــــــتم 2 ماه دیگه صب کن مدارک سربازی رو پس هنوز ارسال نکردی درسته
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana عکس لو رفته ازحضور فعال صابر در وایبر کیوسخلی باو
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
alijoon13, Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen چاووشی معتاده؟ از کجا در میارین این حرفارو باو
نوشته اصلی توسط hesamz به یادت هســــــــتم 2 ماه دیگه صب کن مدارک سربازی رو پس هنوز ارسال نکردی درسته نه بابا تا تسویه حساب کنم و رسما فارغ شم 2قلوهامُ بزام تیر و مرداد میشه
Malware, mojtaba00222, rebasss
با پنجره بخواب
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware با پنجره بخواب این چرت و پزت پست مدرنیسم که الان گفتی ینی چی؟
نوشته اصلی توسط Malware اگه داری مسخره میکنی منظورم این نبود که سیگار چیز مضری نیست، از نظر من هم چیز مضری ه ولی به خودش مربوطه. حتما به این آرام کننده احتیاج داره تا یه سری دردا کمتر شن. من خودم به شخصه فعلا نمیکشم. نه بخدا مسخره نکردم !
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن