نوشته اصلی توسط Lost Queen خوبه نگفتی پس وگرنه الان اینجا نبودی الان داشتم با نکیــ.ر و منکر اختلاط میکردم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss الان داشتم با نکیــ.ر و منکر اختلاط میکردم همین که خودت میدونی خیلی خوبه صابر
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Lost Queen همین که خودت میدونی خیلی خوبه صابر پسر به این ملتفتی دیده بودی به عمرت اصن؟ خیلی دارم کنکاش میکنم تا رفع بشه مشکل عدم ره یابی به فیسبوق معظم
نوشته اصلی توسط rebasss پسر به این ملتفتی دیده بودی به عمرت اصن؟ خیلی دارم کنکاش میکنم تا رفع بشه مشکل عدم ره یابی به فیسبوق معظم اصن شیفته ی التفاتت شدم من تهشم خسته میشی میری سوبرا
نوشته اصلی توسط Lost Queen اصن شیفته ی التفاتت شدم من تهشم خسته میشی میری سوبرا آخ گفتی ، دلم برا یکی از رفقای سوبرایی تنگ شده ، اگه درس نشد اس بدم بیاد تجدید خاطره کنیم
نوشته اصلی توسط rebasss آخ گفتی ، دلم برا یکی از رفقای سوبرایی تنگ شده ، اگه درس نشد اس بدم بیاد تجدید خاطره کنیم اصن من نباشم کی یادت میندازه اینارو؟ هان؟
بریم بخسبیم شب تون خوش.امشبم حال دادین
نوشته اصلی توسط ailll بریم بخسبیم شب تون خوش.امشبم حال دادین گوودتون نایت
نوشته اصلی توسط Lost Queen اصن من نباشم کی یادت میندازه اینارو؟ هان؟ نه مث اینکه نمیخواد درس شه ؛ دیگه تنها راهی که به نظرم میرسه عوض کردن ویندوز هست که اونم حالشو ندارم نوشته اصلی توسط ailll بریم بخسبیم شب تون خوش.امشبم حال دادین شبت بخیر عزیز
نوشته اصلی توسط rebasss نه مث اینکه نمیخواد درس شه ؛ دیگه تنها راهی که به نظرم میرسه عوض کردن ویندوز هست که اونم حالشو ندارم یه راهِ دیگه هم هست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن