اول دبیرستان که بودم یبار دختر همسایمون اومد بهش درس بدم بعد 10 دقیقه گفت وای چقدر هوا گرمه!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منم کولر رو روشن کردم!!!
نمیدونم چرا برای هر کی تعریف میکنم میگه خاک تو سرت!!
اول دبیرستان که بودم یبار دختر همسایمون اومد بهش درس بدم بعد 10 دقیقه گفت وای چقدر هوا گرمه!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منم کولر رو روشن کردم!!!
نمیدونم چرا برای هر کی تعریف میکنم میگه خاک تو سرت!!
زن عرب:فداى آلت آقامون بشم،مثل هواپيماىf14 آمريکا بلند ميشه،تا4ساعت دو نقطه رو بمباران ميکنه ...
زن ايرانى:خاک بر سر آلت آقامون،مثل هواپيمايي جمهورى اسلامى ايران مي مونه،با دو ساعت تاخير بلند ميشه،5دقيقه بعد سقوط ميکنه ..!!
ﺟﻮﺍﻧﯽ ﺍﺯ ﺑﯿﮑﺎﺭﯼ ﺭﻓﺖ ﺑﺎﻍ ﻭﺣﺶ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺩﺍﺭﯾﺪ؟
ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﻣﺪﺭﮎ ﭼﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟
ﮔﻔﺖ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ!
ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ ﯾﻪ ﮐﺎﺭﯼ ﺑﺮﺍﺕ ﺩﺍﺭﻡ ، ﺣﻘﻮﻗﺸﻢ ﺧﻮﺑﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﻗﺒﻮﻝ ﮐﺮﺩ.
ﯾﺎﺭﻭ ﮔﻔﺖ : ﻣﺎ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﻧﺪﺍﺭﯾﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﯽ ﺑﺮﯼ ﺗﻮﯼ ﭘﻮﺳﺖ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﺗﻮ ﻗﻔﺲ ﺗﺎ ﻣﯿﻤﻮﻥ ﺑﺮﺍﻣﻮﻥ ﺑﯿﺎﺩ !
ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮔﺬﺷﺖ ﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﺟﻤﻌﻪ ﮐﻪ ﺷﻠﻮﻍ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ، ﭘﺴﺮﻩ
ﺗﻮﯼ ﻗﻔﺲ ﭘﺸﺘﮏ ﻭﺍﺭﻭ ﻣﯿﺰﺩ ﺍﺯ ﻣﯿﻠﻪ ﻫﺎ ﺑﺎﻻ ﭘﺎﺋﯿﻦ ﻣﯿﺮﻓﺖ ﯾﻬﻮ ﺟﻮﮔﯿﺮ ﺷﺪ ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺭﻓﺖ ﺑﺎﻻ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ ﻃﺮﻑ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺗﻮ ﻗﻔﺲ ﺷﯿﺮﻩ!
ﺩﺍﺩ ﺯﺩ ﮐﻤﮑﮑﮑﮑﮑﮑﮑﮏ ﺷﯿﺮﻩ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺭﻭﺵ ﺩﺳﺘﺸﻮ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺭﻭ ﺩﻫﻨﺶ ﮔﻔﺖ : ﺁﺑﺮﻭ ﺭﯾﺰﯼ ﻧﮑﻦ ﻣﻨﻢ داریوش ﻫﻢ ﺩﺍﻧﺸﮕﺎﻫﯿﺖ، ﻓﻮﻕ ﻟﯿﺴﺎﻧﺲ ﻣﯽ ﺧﻮﻧﺪﻡ .
دختره با بنز جلوم زد رو ترمز گفت ببخشيد ميخام برم اقدسيه گلستان شمالي!!
خيلي ريلكس و جدي بش گفتم : خوب كاري ميكني جاي خيلي باكلاسيه، برو خوش بگذره
از خنده داشت منفجر ميشد گفت چقد تو ديـــــــــــــــوث شيريني بپر بالا بريم خونم يه دست سير منو بكن
امروز دختره جلوم لخت شد ,
گفتم این چه کاریه ؟
گفت الکی مثلأ میخوام بهت بدم
.
.
.
.
.
.
.منم گرفتم به هفده روش سامورایی آنگولایی هاکسون کردمش گفتم الکی مثلا من تو کردم
میدونستید مریخیا ته دیگ سیب زمینی ندارن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ته دیگ سیب مریخی دارن
خدا منو نکشه از بس با نمکم
مؤمنی را ندا آمد: آرزویی کن!گفت: اقیانوس آرام را آسفالت میخواهم! ندا آمد:سخت است،آرزوی دیگری کن!گفت: قدرتی میخواهم تا زنان را بشناسم! ندا آمد: اقیانوس آرام را دو بانده میخواهی یا چهار بانده...!؟
ﺗﻠﻤﺒﻪ ﭼﯿﺴﺖ؟
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺑﺨﻮﺍﺏ ﺗﺎ ﺑﻬﺖ ﺑﮕﻢ
بعضی چیزا رو باس تجربه کنی تا مفهومشو بفهمی ؛-)
در حال حاضر 108 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 108 مهمان ها)