به دختر همکلاسی گفتم از اون چیزا داری که چیز میذارن توش؟ گفت از این چیزا میخوای؟ در نتیجه با دوتا کاور کاغذ برگشتم سر میز خودم
به دختر همکلاسی گفتم از اون چیزا داری که چیز میذارن توش؟ گفت از این چیزا میخوای؟ در نتیجه با دوتا کاور کاغذ برگشتم سر میز خودم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
رفتم نمایشگاه اتومبیل، خودرو بخرم 17 میلیون بیشتر نداشتم به فروشنده گفتم قیمت اتومبیل چنده ... گفت 20 میلیون سه میلیون کم داشتم. فروشنده گفت میخوای؟ گفتم آره، ولی سه میلیون کم دارم .
نگاهی به لپ تاپم کرد . گفت لپ تاپت رو سه تومان قبول میکنم .... چند لحظه فکر کردم .. گفتم .. لپ تاپ رو بدم بچه های باران رو چه کنم ...
فروشنده گفت قبول!؟ .. گفتم نه من بچه های باران رو به سه میلیون ک هیچ، ب سه میلیاردم نمی فروشم ..
دوستون دارم کیس کیس
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنتی جـــــــــــــــق چیست؟
آنتی جـــــــــــــــق آن دختره با شعوری است ک با کـــــــــــــــس دادن سعی میکند ریشه ی جـــــــــــــــق را از بین ببرد
دل میرود ز دستم
،
،
،
،
،
مـــــــــــــــمتو بزار تو دستم ������
خوب چیه دارم تمرین میکنم شعر بگم،با این ذهنه داغون نمیشه....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 100 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 100 مهمان ها)