نوشته اصلی توسط rebasss خخخخخخ حواس واسه عادم نمیزارن که نه مثکه جدی 650 گیگ... خدا قوت قهرمان ملی پشت بازو
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m سبكشو دوست نميدارم ولي اين آهنگ احسان رو دوست دارم غذا زياد خوردي؟ کیست که در برابر ماکارونی یارای مقاومت کردن داشته باشد؟
نوشته اصلی توسط rebasss والا کارشناس این مباحث مهندس نوید هست از نظر من لباسش عجب کیفیتی داره که انقدر کش اومده پاره نشده به نظر بنده رانندگان آن حوالی بسیار بی احتیاط هستند که عابرین پیاده چنین اِیربگ هایی بروی خویشتن خویش نصب مینُمایند
نوشته اصلی توسط tandis_m خدا نكنههههههههههه عصبي؟ يكي از خصوصيات اسفند ماهيا صبوريشونه ولي ولييييييييييييي خدا نكنه كاسه صبرشون لبريز شه ديگه هيچ چيز جلودارشون نيست من كلا آدم صبور و منطقي هستم دیشب اعصابشم خورد بود ، جوش آورده بود ... پتو هم نداشت ... شب هم سرد شد .... همچین سرمایی خورده که تصورشم نمیتونی بکنی بعله بعله .... صبوری و منطقی میباره از سرتون
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware همه ناامید شدن از هدایت این بشر به راه راست. جیـــــــزز ایچ کرایست... تو چه متشکر خوبی هستی تاریخ عضویتOct 2014 نوشته ها1,984 تشکر14,581 تشکر شده : 7,793
نوشته اصلی توسط pirana 3روز مهلت تست داره صب کن حالا... توی قراردادمون که چیزی ندیدم گرنه من ایشون رو 1 ساعت هم تضمین نمیکنم مگر اینکه امیر بن کندش
نوشته اصلی توسط tandis_m واقعا این الان پاسخ خط اول بود یا دوم؟
نوشته اصلی توسط pirana دلم نیومد از ته دیگش عکس بذارم... عمه ـمم گناهی نکرده از اینا ؟؟؟
8813222, Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana دلم برات تنگ میشه دل من هم ... ولی چرا ؟؟
نوشته اصلی توسط Peyman توی قراردادمون که چیزی ندیدم گرنه من ایشون رو 1 ساعت هم تضمین نمیکنم مگر اینکه امیر بن کندش منم با اتکا به همین مورد همچین قولی دادم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 138 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 138 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن