خب دیگه ... بسته ... من برم ... یه فردا و پس فردا مهمونتونم ...
بعدش تا سال دیگه از دستم یه نفس راحت میکشین
خب دیگه ... بسته ... من برم ... یه فردا و پس فردا مهمونتونم ...
بعدش تا سال دیگه از دستم یه نفس راحت میکشین
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
امشب خیلی سوت و کور بود.
صابر خسته بود نیومد.
مجتبی در خسران بزرگی به سر میرد.
نویدم در دوری و در آرزوی یه ماشین که با مغز ساخته شده باشه.
آتریسا و مینا خانم هم که یکی دو روزه نیستن.
پیمان و مسیحا هم که کلا همیشه خستن به دلیل انواع شکستای مختلف من جمله عاطفی.
شاهین رونالدو هم خسته از کارای عید.
منم از ساعت یازده که آلبوم همایون رو گرفتم پشت هم فقط: خَمُش باش خَمُش باش در این مَجمَعِ اوباش تا ساعت 3 برم بخسبم.
در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (9 کاربران و 10 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)