آخر شبی چیزای دپرس کننده نبین موقع خواب کابوس میبینی.
هه... امشب یه چیزایی شنیدم که... بگذریم!
میدونم 3سال دیگه وقتی به الان فکر میکنم خنده ـم میگیره... الان در حال حاضر با فکر اینکه 2ســــــــــال تموم از عمرم باس حـــــــروم شه داره گریه ـم میگیره
درست یادم نیست... مال اون دوره ـس... این اهنگ داستانی پشتش نهفته ـس که بر هیچکس پوشیده نیست!
تکی منتشر شد ولی فکر کنم بعدا توی آلبوم قرار گرفت...
احتمالا تو همون دوره تک آهنگ منتشر شده چون تو آلبومی که من دارم این نیست.
نوشته اصلی توسط pirana
هه... امشب یه چیزایی شنیدم که... بگذریم!
میدونم 3سال دیگه وقتی به الان فکر میکنم خنده ـم میگیره... الان در حال حاضر با فکر اینکه 2ســــــــــال تموم از عمرم باس حـــــــروم شه داره گریه ـم میگیره
احتمالا تو همون دوره تک آهنگ منتشر شده چون تو آلبومی که من دارم این نیست.
2 سال از عمر خیلیه...
شایدم... آخه من آهنگای پیش از آلبوم سال خون رو به تفکیک آلبوم ندارم... همش باهم توی یه فولدرِ که الانم اون فولدر پیداش نیست
خودتم منتظرش باش... ولی فعلا من بیش از هرکسی خوردمش... 24ماه تموم بدون هیچگونه کسری
شایدم... آخه من آهنگای پیش از آلبوم سال خون رو به تفکیک آلبوم ندارم... همش باهم توی یه فولدرِ که الانم اون فولدر پیداش نیست
خودتم منتظرش باش... ولی فعلا من بیش از هرکسی خوردمش... 24ماه تموم بدون هیچگونه کسری
منم احتمالا موقعی که وقتش برسه کامل 2 سال باشم. چون کارت ب.سیج و فعالی و... ندارم.
ععع پس من الان برات ترجمه میکنم
کادو به پولی یا جنسی گفته میشه که به تو میدن تا خوشحالت بکنن و با همون پول یا جنسی که بهت میدن تو رو واسه یک شب هیجان انگیز اجاره میکنندزجگ