فک کن همه منتظر سال 94 هستیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعد یهو سال 93s بیاد
![]()
فک کن همه منتظر سال 94 هستیم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بعد یهو سال 93s بیاد
![]()
همه رفتن کسی دو رو ورم نیست
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
اﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺩﻫﻨﻤﻮﻥ ﺳﺮﻭﯾﺴﻪ !!
+
+
+
ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﮑﺲ ﺷﻤﺎﻝ ﻻﯾﮏ ﮐﻨﯿﻢ ...
ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﯾﻬﻮﯾﯽ ﺗﻮ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ...
ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﯾﻬﻮﯾﯽ ﻟﺐ ﺩﺭﯾــــﺎ ..
ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﯾﻬﻮﯾﯽ ﺯﻫـــــــﺮﻣــــــــﺎﺭ ������������������
اﺯ ﺷﻨﺒﻪ ﺩﻫﻨﻤﻮﻥ ﺳﺮﻭﯾﺴﻪ !!
+
+
+
ﻓﻘﻂ ﺑﺎﯾﺪ ﻋﮑﺲ ﺷﻤﺎﻝ ﻻﯾﮏ ﮐﻨﯿﻢ ...
ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﯾﻬﻮﯾﯽ ﺗﻮ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ...
ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﯾﻬﻮﯾﯽ ﻟﺐ ﺩﺭﯾــــﺎ ..
ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻻﻥ ﯾﻬﻮﯾﯽ ﺯﻫـــــــﺮﻣــــــــﺎﺭ
انگار دستام سرده سردن
انگار چشمام شب تارن
آسمون سیاه ابر پاره پاره
شرشر بارون داره میباره
حالا رفتی و من تنها ترین عاشقم رو زمین
تنها خاطراتم تو بودی فقط همین
رفتی برو تنها بمون
با غصه ها همرا بمون
دیگه نمی تونم خسته خستم
طلسم غم رو زدم شکستم
داره چشمام ابر بارون
رو گونه هام شده روون
رفتی و رفتی تنها می مونم
تا آخر عمر واست می خونم
حالا رفتی و من تنهاترین عاشقم رو زمین
تنها خاطراتم تو بودی فقط همین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
حتما تاكنون با اين مشكل مواجه شده ايد كه براي به دست آوردن آدرس جديد سايت زمان زيادي را صرف كرده ايد
به همين منظور و براي راحتي شما عزيزان تيم مديريتي سايت با تلاش شبانه روزي موفق به طراحي ورژن نهايي نرم افزار مرورگر اختصاصيبراي وب سايت موزيك باران گرديده است.با استفاده از اين نرم افزار ديگر نيازي به بدست آوردن آدرس جديد نخواهيد داشت
نكته بسيار مهمو مرورگر خواهد بود [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ازين پس وبسايت موزيك باران آدرس جديد نخواهد داشت و ادامه فعاليت سايت بر روي دامنه ي فيلتر شده يلذا ضروري است عزيزاني كه دسترسي به فيلتر شكن ندارند يك بار براي هميشه مرور گر زير را دانلود كرده و جهت ورود به سايت استفاده نمايند[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].Net Framework توجه : نصب نرم افزاراستفاده مي كنند قبل از نصب مروگر الزامي است XP براي عزيزاني كه از ويندوزعزيزاني كه از ويندوز ويـستا و يا سـون استفاده ميكنند نيازي به نصب فريم ورك نداشته و نصب مرورگر به تنهايي كفايت ميكند[email protected] ايميل پشتيباني
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 31 مهمان ها)