[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
الان دیگه تکنولوژی اینقدر پیشرفت کرده که غذا قبل ازینکه وارد معده بشه، وارد اینترنت میشه...
مورد داشتیم یارو رفته عید دیدنی با سه نفر که روبوسی کرده
.
.
.
.
.
.
.
هول شده شلوارشو کشیده پایین
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
رفتم سوپرمارکت چیپس بخرم،یه دختر هم اومد گفت:آقا ببخشید تن ماهیه مرغ دارین؟........مجلس سوم صاحب مغازه فردا از ساعت ۶_۸خودمم که صبح مرخص شدم دکتر گفت شانس آوردی خون دماغ شدی وگرنه مرگ مغزی شدنت 100% بود
بچه ها شرمنده اگه بینشون تکراری هست
چند وقت از میادین دور بودم عقب افتادم از جوک ها
امر به معروف به سبک اصفهانی :اوی بچهوخی برو مچد ..هم نمازدا بوخون..هم چایدا بخور..هم یه مشت قندارا بذار جیبد بیار خونه...هم کفشاتو عوض کن ...هم برای نند یه دم پای بیار ...وخی باریکلا نمازد دیر نشد.!!
در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)