از طرف میپرسن:و مکرو مکرالله والله خیرالماکرین یعنی چی؟
میگه:اونا برا خدا ماکارونی درست کردن
ولی خدا خودش بهترین ماکارونی رو درست میکنه...
از طرف میپرسن:و مکرو مکرالله والله خیرالماکرین یعنی چی؟
میگه:اونا برا خدا ماکارونی درست کردن
ولی خدا خودش بهترین ماکارونی رو درست میکنه...
کلاه قرمزي: آقاي مرجي، شما ميدونستي عباسآقا غير از شهين خانوم يه زن ديگه هم داره؟
مجري: زندگي مردم به ما چه ربطي داره؟
کلاه قرمزي: بله منم ديدم به ما مربوط نميشه، رفتم به يکي گفتم که بهش مربوط ميشد.
مجري: کي؟
کلاه قرمزي: شهين خانوم!(laugh)(laugh)
فدااا ، فقط قسمتای سیسکیش کمه قبول دارم
فدااا
شاهین دادا یادم رفت اسم شما رو هم بیارم ، میشد گفت اعصابت خورد بود هر چی جلو پات بود داشتی شوت میکردی یهو هارد شیخ رو میبینی جلو پات لاهیجان رو نشونه میگیری میشوتیش میرسه به پوریا جونم . الباقی قصه ...
خاااررر هر چی تخیله سرویس کردم
ژژژووون چه کــ.یری هستم
چطور دلت اومد منو اینطور تصور بکنی ها؟
به ذرث قاطع میتونم بگم اصن داستان رو متوجه نشدی فقط همینطوری الکی خندیدی
شایدم عینکتو چپکی زده بودی ولی بهر حال توی اون عکس تو عارمین دارین واسه همدیگه رو میکشین و شیخ داره ازتون عکس میگیره
فدا بشم ، قربونت دادا
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)