[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
به یاد آرتین
به یاد آرتین
به یاد آرتین
چه وضع زندیگی مجردیه آخه .....
جاتون خالی برای ناهار دوتا کنسرو ( ماهی و لوبیا ) گذاشتم
حالا بعد از باز کردن کنسرو لوبیا داخلش چی باشه خوبه ؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
رب گوجه فرنگی !
بعد از کلی پختن و تو آب جوش گذاشتن حالا ببینی کنسرو رب گوچه فرنگیه پخته
اینم از ناهار امروز من !
خداروشکر تحریمام شکست و توافق کردیم...
فقط 1 سوال?
الان که توافق کردیم شبکه چند س.وپر نشون میده؟
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
واقعیت چیست؟ ؟؟؟⚡چرادرمجموعه های مختلف سریال های عربی ماهواره ای از اسامی ائمه وخاندان مطهره شان استفاده میشه؟!؟!؟!
چرا نام دختری که مورد تجاوز چند مرد بی بندوبارقرارگرفته را فاطمه میگذارند (سریال فاطمه گل)چرا نام مردی بوالهوس که به طنازی زنی هلندی خانواده اش را رها نموده و هم خوابه زنی قبل از ازدواج شده و در زمان افسردگی میخوارگی میکنه را علی میگذارندو نام کودکی معصوم را عثمان میگذارند(سریال روزی روزگاری)ویا نام دخترهرزه را زینب میگذارندو........
به راستی واقعیت چیست ایا درکشور سازنده این سریالها (ترکیه) که سنی می باشند این نامهاازمیان هزاران نام ترکی برای شخصیتهای اصلی سریال درنظرگرفته شداون هم درکشوری که سعی میکنه از جامعه اسلامی بسوی فرهنگ غربی سوق پیدا کنه
ویا این اسامی در واحد دوبله شبکه gemبرای بازیگران درنظر گرفته شده؟
چرا نامهای دیگری درنظرگرفته نمیشه؟
چرا نام ائمه ویا خاندان مطهرشان در نام گذاری شخصیتهای داستان درنظر گرفته میشه
واقعیت چیست؟
������بله،این نامگذاری ها بیشتر در واحد دوبله شبکه gem که شبکه ای بهایی اسراییلی است ساخته و پرداخته میشود.������
واقعیت چیست؟ ؟؟؟⚡چرادرمجموعه های مختلف سریال های عربی ماهواره ای از اسامی ائمه وخاندان مطهره شان استفاده میشه؟!؟!؟!
چرا نام دختری که مورد تجاوز چند مرد بی بندوبارقرارگرفته را فاطمه میگذارند (سریال فاطمه گل)چرا نام مردی بوالهوس که به طنازی زنی هلندی خانواده اش را رها نموده و هم خوابه زنی قبل از ازدواج شده و در زمان افسردگی میخوارگی میکنه را علی میگذارندو نام کودکی معصوم را عثمان میگذارند(سریال روزی روزگاری)ویا نام دخترهرزه را زینب میگذارندو........
به راستی واقعیت چیست ایا درکشور سازنده این سریالها (ترکیه) که سنی می باشند این نامهاازمیان هزاران نام ترکی برای شخصیتهای اصلی سریال درنظرگرفته شداون هم درکشوری که سعی میکنه از جامعه اسلامی بسوی فرهنگ غربی سوق پیدا کنه
ویا این اسامی در واحد دوبله شبکه gemبرای بازیگران درنظر گرفته شده؟
چرا نامهای دیگری درنظرگرفته نمیشه؟
چرا نام ائمه ویا خاندان مطهرشان در نام گذاری شخصیتهای داستان درنظر گرفته میشه
واقعیت چیست؟
😡بله،این نامگذاری ها بیشتر در واحد دوبله شبکه gem که شبکه ای بهایی اسراییلی است ساخته و پرداخته میشود.😡
در حال حاضر 94 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 94 مهمان ها)