خب اگه معرفی نکرده پس چطوری فهمیدی که اونه و خرید نکرده ؟؟؟؟ توی کل تعطیلات همین یه مشتری رو داشتی ؟؟؟
گوشای ما مخملیه ؟؟؟ ما که بخیل نیستیم ، حالا با هم فوقش رفتین یه باقالی قاتوق یا اشپل ماهی خوردین دیگه
خو بعدا اومد هر چی گفت من یادم نیومد ؛ عکسشو فرستاد شناختم ؛ عارضم خدمتت که قدری حافظه دارم ...
تازه گفتن که دختر خانومشونم بیرون مغازه بودن ، منم احتمالا دیدمشون فقط یادم نمیاد قیافشونو ، در هر صورت چشات در آد
میتونی بری غصه بخوری
خو بعدا اومد هر چی گفت من یادم نیومد ؛ عکسشو فرستاد شناختم ؛ عارضم خدمتت که قدری حافظه دارم ...
تازه گفتن که دختر خانومشونم بیرون مغازه بودن ، منم احتمالا دیدمشون فقط یادم نمیاد قیافشونو ، در هر صورت چشات در آد
میتونی بری غصه بخوری
میتونی بری غصه بخوری
عارضم خدمتت که اینجانب کور نیستم و چشام سو داره ، بوخدا منم دیدمش آما خودشو معرفی نکرد که بشناسمش
منم منظورم همون بود.
تو حافظت مونث هایی که اونروز اومدن رو مرور کن و از بینشون اونایی که که همراشون یه دخی با یه گیتار رو دوش و یه پسر بود رو جدا کن. پیداش میکنی.
میتونی بری غصه بخوری