اینایی که این روزا همش میگن واس ماس یعنی کلش ماس ماس ،همونایین که پارسال میگفتن آخ آخ آخ حساس نشو حساس نشو
2 سال پیش میگفتن رفتم تو آمپاس
8 سال پیش میگفتن هااا ای که وگفتی یعنیی چهههه؟
و یه گونه نادرم داریم که 14 سال پیش میگفتن نهههه غلاااااام
اینایی که این روزا همش میگن واس ماس یعنی کلش ماس ماس ،همونایین که پارسال میگفتن آخ آخ آخ حساس نشو حساس نشو
2 سال پیش میگفتن رفتم تو آمپاس
8 سال پیش میگفتن هااا ای که وگفتی یعنیی چهههه؟
و یه گونه نادرم داریم که 14 سال پیش میگفتن نهههه غلاااااام
' دیشب رفتم پارک
۳ نفر والیبال بازی میکردن
۲ نفر بدمینتون
.
.
.
.
.
.
یه دویست سیصد نفری هم زغال میچرخوندن
اطلاع رسانی سریع
مهم مهم
دکتر علي ترابي طی مقاله ای ازهمه مردم خواست که حدالامکان مودم های خود را زیر میزهای فلزی یا در میان چهار چوبهای در فلزی بگذارند و تلفنهای همراه خود را موقع خواب در کنار درب ورودی خانه قرار دهند. این عمل هنوز از نظر علمی توجیهی ندارد ولی در موقع زلزله میتوان از امنیت مودم مطمئن شد و موقع فرار به بیرون تلفن همراه را نیز با خود برداشت تا پس از زلزله بتوانیم باز در كنار هم از وایبر استفاده کنیم و تو گروه جك زلزله بزاريم.
ریز علی خواجوی یه داداش داره به اسم دُرشت علی خواجوی، اون مثل ریز علی تو کار نجات قطار نیست، خیلی خفنه ، بیشتر تو کار نجات هواپیماست
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
يارو رييس كارخونه هه با همه شوخى ننه اى و آبجى و اينا داره ... از دربون جلو در تا سرپرست و مدير حسابدارى بگير تا مهندس فلان ...
به همه ميگه پسرم ... مامانتو فلان و بهمان و اينا ...
بعد امروز يكى اومد و ديدم خيلى جدى سلام و احوالپرسى كردن ... گفتم با مادر ايشون احيانا شوخى اى انگولكى چيزى ندارين يوخ؟!
گفت اتفاقا با مادر ايشون خيلى شوخى دارم ... اينم همينطورى شوخى شوخى شد پسر آخريم
خسته ام..خسته تر از دختری که کلی آرایش کرد با دوستاش بره بیرون برنامه کنسل شد یه عکس از خودش گرفت گذاشت اینستا بالاش هم نوشت: "خسته ام"
آقام امروز سر صبونه گفت هر كى صبونه ش رو بخوره يه چيز خوشگل ِ گنده ميدم بش ...
همه :o
بعد اومد مثلا درستش كنه گفت فقط اونايى كه خوب بخورن منظورماااااا
ما :o
نگو واسه نوه ها دو تا توپ بادى بزرگ خريده و ديد صبونه نميخورن مثلا طرح تشويقى گذاشت![]()
دختره با آيدىِ: ناناز نازِشيطون بلا!
اومده ميگه :
من يه دختر كاملا ساده و معموليم!
بابا شكسته نفسى
اى اسوه ی فروتنى
اى آنكه تملق نپذيرد تويى ..!
دیشب بیرون بودم گوشیم زنگ خورد ، دیدم شماره خونه مادر بزرگمه...
برداشتم گفتم سلام مامانی...
مامانی: سلام ، کجایی الان؟؟؟
من: چی شده؟؟؟ تو خیابونم، اتفاقی افتاده؟؟؟؟
مامانی: هیــــــــــچی نپرس فقط خودتو تا 10 دقیقه دیگه برسون خونه من .
بعد تـــــــــــــــق گوشی رو کوبید!!!
آقا مارو میگی دیگه نفهمیدم چجوری رانندگی میکنم فقط پامو رو گاز فشار میدادم تا رسیدم دم در خونشون در ماشینو حتی قفل نکردم بدو بدو رفتم زنگ زدم که برم بالا، خودمو واسه هرچیزی آماده کرده بودم گفتم الان حتما حالش بده باید ببرمش بیمارستان، درو باز کرد پله هارو 3 تا یکی رفتم بالا رسیدم تو خونه دیدم وایساده جلو تلویزیون...
من: مامانــــــــــــی چی شده؟؟؟ حالت بده؟؟؟؟
مامانی: نه عزیزم آروم باش خوبم، این تلوزیون من رفته رو av نمیتونم از رو av خارجش کنم آخه 2 دقیقه دیگه کلاه قرمزی شروع میشه، کلاه قرمزیو هر شب نبینم خوابم نمیبره :دی
من: :| :| :| :| بــــــــــــــــدبختم به خدااااااااااااااااااااا
در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)