نوشته اصلی توسط Malware عجب!! مگه واقعا صابر رفت شمال؟! من فک کردم شوخی میکنه میخوام برم شمال! امیدوارم همیشه به گردش و شادی باشه! نه دادا شمال کجا بود؟؟؟؟ تو چرا باور کردی؟؟؟ رفته مکه.... همین دیروز بلیطش رو گرفته بود
Malware, MaMaTiR, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نه دادا شمال کجا بود؟؟؟؟ تو چرا باور کردی؟؟؟ رفته مکه.... همین دیروز بلیطش رو گرفته بود ای آدم زرنگ مگه قرار نبود باهاش بری تنها فرستادیش رفیق نارفیق
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 نه دادا شمال کجا بود؟؟؟؟ تو چرا باور کردی؟؟؟ رفته مکه.... همین دیروز بلیطش رو گرفته بود دیدم قضیه مشکوکه نگو رفته حاجی شه! یادت باشه حسین و احسان هم تو نوبت بزار، بعدِ برگشتِ صابر راهیشون کن برن.
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow ای آدم زرنگ مگه قرار نبود باهاش بری تنها فرستادیش رفیق نارفیق اگه خیلی ناراحتی بفرستمت پیشش والا هنوزم دیر نیس تو به من نگاه نکن پاشو جمع کن صب پیششی
نوشته اصلی توسط Malware دیدم قضیه مشکوکه نگو رفته حاجی شه! یادت باشه حسین و احسان هم تو نوبت بزار، بعدِ برگشتِ صابر راهیشون کن برن. اون که به چشم ولی بریم سراغ خودت تو خجالت نمیکشی؟؟؟ با این سنت هنو حاجی نشدی؟؟؟ پاشو جمع کن تو رو هم صب بفرستم
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اون که به چشم ولی بریم سراغ خودت تو خجالت نمیکشی؟؟؟ با این سنت هنو حاجی نشدی؟؟؟ پاشو جمع کن تو رو هم صب بفرستم والا من هنوز سنی ندارم. زوده واسم حاجی شم. بزار یه چن سال دیگه بگذره، خطر که رفع شد میرم. البته دمت گرم، خیـــــــلی آقایــــــی که پیشنهاد دادی.
نوشته اصلی توسط Malware والا من هنوز سنی ندارم. زوده واسم حاجی شم. بزار یه چن سال دیگه بگذره، خطر که رفع شد میرم. البته دمت گرم، خیـــــــلی آقایــــــی که پیشنهاد دادی. اقایی از خودته حاجی جون ولی در کل سنت الان رو بورسه پاشو فردا برو نگی بهت نگفتما
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 اقایی از خودته حاجی جون ولی در کل سنت الان رو بورسه پاشو فردا برو نگی بهت نگفتما نوموخام.
حسین هم چن شبه نیست!
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 37 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 37 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن