سه شنبــه ای تو راه روی ِ دانشگــآه دم ــه یــه کلاس ِ نشستــه بــودیم , یــه دختره اومد بــره تــو از من پرسید آقـــآ این استــادِ کلاس توش ِ ؟
مــا یهــو ترکــیدیم ! بدبخت سرِش ُ انداخت پــآیین رفت تو کلاس ِ
سه شنبــه ای تو راه روی ِ دانشگــآه دم ــه یــه کلاس ِ نشستــه بــودیم , یــه دختره اومد بــره تــو از من پرسید آقـــآ این استــادِ کلاس توش ِ ؟
مــا یهــو ترکــیدیم ! بدبخت سرِش ُ انداخت پــآیین رفت تو کلاس ِ
ساعت دو نصفه شب یکی اول زنگ زد بعد اس ام اس داد که من یه پسر ۲۶ سالم از ,,,,,,,,, به قرآن شماره شما رو همینجوری گرفتم اگه دختری تو رو قرآن جوابمو بده خیلی خیلی دوستت دارم!!!
ملت تحت فشارن بخدا :l
پــریروز تو مترو داشتــم اس ام اس میدادم , دیدم کله ی ِ یــه یارو تو گوشیمــه , پــآک کــردم نوشتــم نخــون دیوث !
یارو رفت واگــُن بغلــی !
بالاخره اومدی!
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (11 کاربران و 3 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ساعت دنبال دوربرگردون گشتم که برگردم به اون دختر مانتو نارنجی شال سبزه که تنها تو بلوار نشسته بود شماره بدم،اومدم دیدم سطل آشغال شهرداریه
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
مردم شورشو درآوردن. همکلاسی دبیرستانم فوق لیسانس هوافضای شریف فارغالتحصیل شده با معدل ۱۹.۵.
انگار سوم دبستانه
یکی نیست به این رونی کلمن بگه مگه مجبور بودی انقد هیکل گنده کنی که پیرهن اندازت نباشه؟ برداشته ته گونی رو سوراخ کرده کشیده کلّش
فدا بشم با معرفت
فدا بشم پوریا جونم
مازندران شمال نیست عایا؟
چی بگم دارم میرم شرق؟
آره بیا شمال قم سوغاتیتو شخصا بهت بدم لِنتی
خدایش چی نوشتی؟
حالا ایراد بقیم رو میگیره لنتیِ دهن سرویس
هر چند طولانی بودن عمر از نظر اکثریت خوبه ، اما به واقع مهم نیست عمر چقدر باشه ، مهم درست استفاده کردن از بیشتر لحظاتشه ...
شکر که از دود دوری میکنی و خطر بیماری پدربزرگ اینا رو کم میکنی از خودت
ایشالله یه وقت بهتری میریم روسیه
رفته بودم بابلسر
رفته بودم خودمو آروم کنم
فدات بشم عشقی
از قدیم گفتن حرف راست رو از دهن بچه بشنو همینه ها
اون عده ای که پشتم صفحه چیدن حالا که خوردن ، هستشو تف کنن تو گلوشون گیر نکنه
فدا بشم پوریا جونم ، اینجایم
ای بابا ، نبینم ناراحتیتو داشم
بیام آشتی بدم داشم؟
فداااا بشم
مرسی از دوستام که خیلی بهم لطف دارن
شکر که یه همچین دوستای خوبی دارم
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
در حال حاضر 57 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 57 مهمان ها)