[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
به به صابر خان
حج خوش گذشت ؟
زود برگشتی
یﮏ ﺍﺳﻢ ﺑﺎ ﮐﻼﺱ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ *** گشادی ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
" ﺍﺯ ﻫﻢ ﮔﺴﺴﺘﮕﯽ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﯼ ﺗﺤﺘﺎﻧﯽ!!
سلام احسان
جات خالی ، خوب بود
والا اون غرامتی که به اینا دادن من دارم حسرت میخورم چرا نرفتم
همش ده دیقه تحت فشاری دیگه ، بعد یه عالم پول میگیری
دیگه چه کنیم کار و زندگی داریم ، اتفاقا دختر عمم قهر کرد باهام خدافظی نکرد گفت یه روز دیگه بمون ، منم نامردی نکردم اومدم
میدونین چیه خواهش نکرد ، قهر کرد ، اگه خواهش میکرد میموندم
ریشُ سیبیل گذاشتم بابام گفت این چه کاریه شبیه ابوبکر بغدادی شدی!
زدمشون الان میگه:
خاک تو سرت شبیه خواجه های حرمسرا سلطان سلیمان شدی
کولر که نیس فعلا نمیدونه به چی گیر بده !
اين ¡¡¡¡¡ ~¡~ چیست؟
.
.
.
.
.
جدا شدن یک كرد از دسته رقص، جهت اجرای حرکت 2 دستماله
عمراً اگه اینو دیده بودین ..!.
مسلمانان مرا وقتی دلی بود که با وی گفتمی گر مشکلی بود به گردابی چو میافتادم از غم به تدبیرش امید ساحلی بود دلی همدرد و یاری مصلحت بین که استظهار هر اهل دلی بود ز من ضایع شد اندر کوی جانان چه دامنگیر یا رب منزلی بود هنر بیعیب حرمان نیست لیکن ز من محرومتر کی سائلی بود بر این جان پریشان رحمت آرید که وقتی کاردانی کاملی بود مرا تا عشق تعلیم سخن کرد حدیثم نکته هر محفلی بود مگو دیگر که حافظ نکتهدان است که ما دیدیم و محکم جاهلی بود
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 25 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 25 مهمان ها)