یک بیوگرافی کوچیک بدم از خودم :
اول اینکه اینجا بعضی ها چشم دیدن من را ندارن (ولی خوب باید تحملمان کنند )
دوم: باز زورگویی و قدرت نمایی بعضا (بعدا معرفی میشن یا شدن خدمت شما) به شدت برخورد می کنم
سوم: بعضی دوستان واقعا دوست به درد بخور هستند (زمان مشخص می کنه ، نیاز به اسم بردن نیست)
4: و عدد های بییشتر هم باشه بعدن و وقت های دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون ماهی که عکس پرسنلیش رو دیدی اسمش سوف هست تو گیلانمون ؛ صرفا جهت خنده تا دیدمش یاد تو و یوزرت افتادم داشم
یک بار جهت خنده هایی که خودش میگه تشکر نکرده اونوقت اعتراض رو براحتی میکنه ...
ایشون کلا احساس میکنن بابت خوندن جک ها و اومدن به این تاپیک از ما چیزی طلب دارن ...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
عزیز یه بار دهنت جهت تشکر باز نشد ، تا حالا هم یدونه لایک نکردی ...
اگه یکی از این دو تا کار رو کرده بودی اون موقع حق داشتی اعتراض بکنی ...
عزیز ما بابت اینکه شما خیلی لطف میکنین و میاین تو این تاپیک و جکها رو میخونین چیزی به شما بدهکار نیستیم ؛ بی مرام بیشتر از این معرفت بخرج نده ...
کسی مجبورت نکرده چت کردنای ما رو بخونی ، رنگ جک ها بنفش هستش ، کافیه فقط هر پستی که رنگش بنفش هست رو بخونی تا وقتت حروم نشه ...
اگه هم نمیتونی بسلامت ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 72 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 72 مهمان ها)