نوشته اصلی توسط tandis_m خدا رحمتشون كنه نويد جان ممنون خدا همه ـمونُ بیامرزه مربوط به 13سال پیش میشه ...
Malware, mojtaba00222, rebasss, sooheilii, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana دردت به جونُم... بی تو نمونُم... امشو تی مو بمون... الان اینجا شما باس بپری وسط بخون من اومدم وسط هر وقت نوبت تو شد ندا بده برم كنار
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط tandis_m اي داد اسمشو نيار ( با اينكه هم اسم خودمه ) الان هوادارا ميريزن سرمون مجبورمون ميكنن اي قشنگتر از پريا رو بخونيما هوادارا شکر خوردن من خودم یکی از هوادارام
نوشته اصلی توسط pirana هوادارا شکر خوردن من خودم یکی از هوادارام پس لازم شد يه آهنگ بخونم برات بفرستم
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط rebasss من دیگه برم یه فیلم ببینم فعلا همگی فدات خوش باشي صابر جان
نوشته اصلی توسط rebasss از الان بگما من چایساز هستم یه چی دیگه باش باش... ارنجشو بدین من بکنم فدایی داری ، حالا تو مخازه که نه بیرون مخازه مستفیضمون بکنی ازت ممنون میشم آرنج مگه کردنیِ مرد حسابی؟ حالا اگه خوندیم آرنجش واسه تو قربونت من فقط پشت فرمون در حال رانندگی حس خوندنم میگیره 8سیلندر رو جور کن من در خدمتم
نوشته اصلی توسط rebasss من دیگه برم یه فیلم ببینم فعلا همگی به سلامت 2تا ببین
نوشته اصلی توسط tandis_m بخون من اومدم وسط هر وقت نوبت تو شد ندا بده برم كنار ندا نداریم هُلت میدم بری کنار
نوشته اصلی توسط tandis_m پس لازم شد يه آهنگ بخونم برات بفرستم بفرست منم نمونه کارامُ واست میفرستم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 61 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 61 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن