نوشته اصلی توسط Peyman یک فروند آملی کیجا تسخیر کردید ها
Malware, mojtaba00222, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط ehsansalehi تسخیر کردید ها دست کم گرفتی ما رو هاااا
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط rebasss دهنت پیمان ، این حرفت خیلی قشنگ بود حتی میتونه با نقد من رقابت بکنه خب بالاخره هر کسی یه روش انتقاد دارن یه سری بیانیه میدن ، یه سری هم تیکه میندازن
نوشته اصلی توسط Peyman یک فروند آملی کیجا آه پیمان چرا منو معرفی میکنی میگی آملی کجیا ؟؟ الان همه میوفتن دنبالم
Malware, mojtaba00222, Peyman, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط shimaa آه پیمان چرا منو معرفی میکنی میگی آملی کجیا ؟؟ الان همه میوفتن دنبالم نترس جوون ... ما را روزی دلبری بود..... __________________________ بزن هفتمین لیوان (از این بزرگ ها) را به سلامتی شب جومعه ،دارن دور هم چرت و پرت می گن
Malware, mojtaba00222, Peyman, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط shimaa آه پیمان چرا منو معرفی میکنی میگی آملی کجیا ؟؟ الان همه میوفتن دنبالم نترس ، اینجا یه مینا خانم هست برای دخترش دنبال شوعر میگرده ، 6 ماهه هنوز پیدا نکرده
نوشته اصلی توسط ehsansalehi نترس جوون ... ما را روزی دلبری بود..... __________________________ بزن هفتمین لیوان (از این بزرگ ها) را به سلامتی شب جومعه ،دارن دور هم چرت و پرت می گن جان من تو یکی دیگه خودتو چس نکن عدای شکست خورده ها رو در نیار
نوشته اصلی توسط Peyman نترس ، اینجا یه مینا خانم هست برای دخترش دنبال شوعر میگرده ، 6 ماهه هنوز پیدا نکرده
نوشته اصلی توسط Peyman جان من تو یکی دیگه خودتو چس نکن عدای شکست خورده ها رو در نیار بعضی وقت ها بزار طرف همون طور که داره فکر می کنه فکر کنه ! به طرز فکرت ادامه بده
نوشته اصلی توسط ehsansalehi بعضی وقت ها بزار طرف همون طور که داره فکر می کنه فکر کنه ! به طرز فکرت ادامه بده باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 177 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 177 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن