[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر قضیه ی عشق و عاشقی منو خبر داری ؟؟؟ تو تاپیک چاووشی 100 صفحه بحث شد آخرشم هیچی نشد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
هردوش داداش عاشق یه خانم منشی وِری وِری بیوتیفول شده بودم رفتم بهش گفتم خانم میشه 10 دقیقه وقتتون رو بدین به من یه کافی شاپ بریم اونم شیک گفت : بفرمایید بیرون از رو نرفتم رفتم یه نامه با یه کادو بهش دادم کادو رو گرفت هیچ وقت بهم زنگ نزد الانم هروقت رد میشم نگاه می کنه فقط هیچ به رو خودش نمیاره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)