نوشته اصلی توسط rebasss دهنت سرویس البته هنوزم هرزچند گاهی میرم یه دیدی میزنم بلکه تازه کنم عهد و پیمان قدیم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 مگه میشه یادم بره شوخی که نیست 30 هزار تومانه معادل سازی کن داغت تازه بمونه... پول 15تا شارژ ایرانسلِ پـــــــــــــونزده تـــــــــا
mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow ای کسی که ایمان آوردی آیا بهتر نبود که با عروس خلوت میکردی (MrCrow) با عروس خلوت کردم منتهی سرشو عین خوک انداخت پایین گفت بفرمایید بیرون
نوشته اصلی توسط pirana اع بوی جیگرتِ؟ من فکر کردم کـ.ونت سوخته مبلغش اونقدری نیست حرارتش به اونجا برسه
نوشته اصلی توسط Rasool24 البته هنوزم هرزچند گاهی میرم یه دیدی میزنم بلکه تازه کنم عهد و پیمان قدیم تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از جلو دفتر معشوقه ی خود میگذرم
نوشته اصلی توسط pirana معادل سازی کن داغت تازه بمونه... پول 15تا شارژ ایرانسلِ پـــــــــــــونزده تـــــــــا نگو داداش نگو
نوشته اصلی توسط Rasool24 با عروس خلوت کردم منتهی سرشو عین خوک انداخت پایین گفت بفرمایید بیرون باید با انگری بردت میزدی لهش میکردی همون موقع
نوشته اصلی توسط Rasool24 البته هنوزم هرزچند گاهی میرم یه دیدی میزنم بلکه تازه کنم عهد و پیمان قدیم سی هزار بار به نیتش سمت حمام نری صلوااات
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rr.braveboy
نوشته اصلی توسط pirana تا به دیوار و درش تازه کنم عهد قدیم گاهی از جلو دفتر معشوقه ی خود میگذرم لکن معشوق نگاه مارا به تخمکش هم نمیگیره
نوشته اصلی توسط Rasool24 مبلغش اونقدری نیست حرارتش به اونجا برسه نه مثکه داغت داره سرد میشه... پـــــــــونزده تا شارژ یادت بمونه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 17 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 17 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن