[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه خاطره دارم از دانشگاه شریف!
قبلش : به یه چیزی دقت کردین که شعری نیست که توش اسمی از "شاهین" باشه! یا اگر هم هست خیلی کمه!
حالا: آقا ما دانشگاه شریف کاری داشتیم ! همین وسط احتیاج به دستشویی پیدا کردم!
رفتم داخل دستشویی دیدم پشت در اینو نوشته
"پر پروانه شکستن هنر نیست . . . . . . گر پر شکنی شه پر شاهین بشکن" !!!!!!!!
هزار بار به شانس خودم تف انداختم که یه بار هم یه متنی شعری با کلمه "شاهین" هست صاف پشت در دستشویی باید باشه!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
صابر فکر کنم تولدت ارزو کردی این مشکلاتی که برای من با تالار باران پیش اومد حل بشه
صبح اومد میبینم بعد 2 هفته همه چی درست شده.. هم ادیتور.. هم شکلک و هم شکل ضاهری انجمن که برام درب و داغون بودفکر کنم همه چی مربوط به تولد تو باشه
به هر حال چند وقت نتونستم پست بدم.. دلم واسه شما تنگ شد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]@mojtaba00222
@pirana
@malware
@mcrow
. بقیه دوستان
![]()
حالا شاهین تو یه مرغ خونگیه ؛ پریدن توهم مثِ دیوونگیه ....
بیا اینم شعر خالکوبیش کن رو بازوت دیگه فکر دانشگاه شریفم نکن![]()
عایا باز هم ایمان نمی آورید ؛ این نشانه هام کافی نیست![]()
نه نه ولش کن کادو تولد نمیخوام که همین که خودت هستی کافیه
دلم برات تنگ شده بود بشدت![]()
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)